Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Hotel Ercolini & Savi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et godt valg til en ferie i Toscana

Midt i den hyggelige kurbadeby Montecatini Terme ligger det fine gamle hotel Ercolini & Savi. Byen som ligger midt mellem Pisa og Firenze er et rigtig godt udgangspunkt for en ferie i det nordlige Toscana. Har du ikke bil til rådighed, ligger hotellet blot 400 meter fra en af de to stationer i Montecatini, hvorfra der er gode togforbindelser til både Lucca, Pisa og Firenze men også til den spændende by Pistoia. Pistoia er endnu forholdsvis ukendt blandt udlændinge, men absolut et besøg værd, og den kan nås på under et kvarter med det lokale tog, ligesom du kan køre til Lucca på under en halv time. Som en af Italiens berømte kurbadebyer har Montecatini et meget stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Det betyder også, at du får rigtig meget for pengene, hvis du sammenligner med de mere berømte byer i Toscana.

Et historisk hotel i libertystil

Hotel Ercolini & Savi som er opført i den karakteristiske libertystil slog dørene op allerede i 1910, og selv om hotellet naturligvis er blevet løbende renoveret, er du slet ikke i tvivl om, at det er et historisk hotel du skal bo på. Siden opførelsen har hotellet fået et par ekstra etager, så der nu er fire etager i alt, og beliggenheden lige i centrum af Montecatini bliver ikke meget bedre. Du bor i gåafstand til byens skønne grønne parker, de gamle fine termalbade, men også til Montecatinis mange butikker og gode restauranter.

Læs mere om Hotel Ercolini & Savi

Gode anmeldelser af både hotel og restaurant

Det er stadig den samme familie som ejer hotellet, og både de og det servicemindede personale lægger stor vægt på, at du får en dejlig ferie, og at du føler dig hjemme. Det betyder også, at hotellet får rigtig gode anmeldelser, og det lever klart op til de 4 officielle stjerner. På hotellet er der en hyggelig reception, en smagfuldt indrettet lobby med bar, hvor du dagen igennem kan drikke en god kop italiensk kaffe eller et køligt glas vin, som også kan nydes udendørs på terrassen. Restauranten hedder La Pecora Nera (det sorte får) - og når man lige ser bort fra morgenmaden, er den også åben for gæster udefra både til frokost og middag. Den går for at være en af byens bedste restauranter, og i sommerperioden har du også mulighed for at spise udendørs på terrassen.

Bo i klassiske og komfortable værelser

Hotellet har i alt 81 værelser i flere forskellige kategorier. De er alle pænt men enkelt indrettet i klassisk stil, og bliver løbende renoveret. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Flere af værelserne har også kaffe og te-faciliteter.

Læs om værelserne på Hotel Ercolini & Savi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ercolini & Savi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ercolini & Savi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ercolini & Savi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk lille by

Dejligt hotel, god service, masser god mad, og vi stor-hyggede os.

Læs mere
 
search map