Anmeldelser af Hotel David

 
Hotel David er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel David er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel David

Læs personlige anmeldelser af Hotel David som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel David. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og hendes mand fra Randers boede på Hotel David i Montecatini Terme fra d. 3. til d. 9. september 2005.

Min mand og jeg ankom i bil til Montecatini Terme, hvor vi skulle bo på Hotel David. Den venlige dame i receptionen henviste os til vores irritation til
Hotel Quite. Det viste sig dog til vores glæde, at hotellet havde privat parkering og bedre beliggenhed for os. Vi var meget tilfredse med vores ophold på Hotel Quiete
og vores værts venlighed og gode hjælp.
Fra Montecatini Terme tog vi udflugter til Lucca, Pisa, med toget til Firenze, 2 gange til Montecatini Alto og en tur fra Viareggio langs kysten til Carrara og retur gennem
den smukke natur via Collodi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og Vibeke fra Frederikssund skulle have boet på Hotel David i Montecatini Terme fra d. 4. til d. 12. august 2005.

Vi kan sige det kort - vi ville gerne være blevet 14 dage endnu. Montecatini er en dejlig by, som passer til vores behov. Hotellet var bare perfekt. Vi blev henvist af Hotel David, hvortil vi havde booket; til Hotel La Quiete, p.g.a. tekniske problemer- det gav jo straks mistanke om kommende bøvl, men ingen problemer. Glade og flinke mennesker. Hotellet ligger 5 min. gang fra stationen hvor der afgår tog til Firenze og Pisa. Da vores ferie primært var baseret på cykelture, fik vi nogle utrolige naturoplevelser i omegnen. Vi havde planlagt ruter hjemmefra. Et minus er den intensive trafik, der er omkring byen, som man skal igennem, inden man kommer ud på landet. Vi havde hørt meget om italiensk trafik, og ikke af det gode - men trods hektisk biltrafik blev der taget meget hensyn til den cyklende del af trafikanterne, så vi kan roligt anbefale andre at gøre det samme. Vi taler allerede om, at næste sommerferie også skal gå til Italien. Vi kører altid på egen hånd, og har været i mange lande, og Italien ligger nu som nr. et på vores liste. Tak for medvirken til en vellykket ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens Erik og hustru fra Vejle boede på Hotel David i Montecatini Terme fra d. 8. til d. 14. juni 2005.

Vi var meget glade for især området, hvor vi kunne have brugt meget mere tid, jeg tænker på Firenze, Pisa og turen langs kysten. Selve byen var også OK, selvom der var lidt for meget "senior" til vores smag. Hotel David var OK og billig, ikke mindst, MEN der var dog lidt for meget pensionat over hotellet. Menukortet var ikke sammemligneligt med, hvad vi er vant til, når vi er i Italien. Vi kunne vælge mellem 3 retter, og de skulle bestilles dagen før - og det var lidt dagligdags over maden. I den forbindelse vil jeg anbefale, at man bliver oplyst om dette forhold - så man i det mindste er forberedt.
Men ellers var personalet meget flinke, der var rent og ordentligt, men som sagt, så vil vi næste gang se på lige dette forhold samt undersøge, om der P-plads til hotellet.

In-Italia's kommentar

Med fare for at virke flabede, så vil vi mene, at man bør kunne tænke sig til, at maden ikke just er på Michelin-niveau, når forskellen mellem kvartpension og halvpension kun er 75 kr.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Hans Jørgen og hustru fra Mørkøv boede på Hotel David i Montecatini Terme fra den 22. til den 29. maj

Ja, vi havde jo også hjemmefra valgt Montecatini som udgangspunkt for besøget og det levede helt op til vores forventninger. Det ligger meget centralt i forhold til Siena, Pisa, Lucca og Firenze - som var vores mål for besøget. Hotel David var over vores forventninger - nyistandsatte lækre store værelser med en dejlig altan og en rigtig god solterrasse på taget på 6 etage. Uovertruffen god service, personalet var meget hjælpsomt og maden var god toscansk mad så det var en fornøjelse at sætte sig til bordet hver dag - det skal lige bemærkes, at vi havde bestilt halvpension. Stor ros til hotellet. Det var lidt svært at finde hotellet ud fra det kort vi havde modtaget fra in-italia - da alle gader er ensrettede i hele området passede kortet ikke rigtigt, men vi fandt da frem. Hotellet ligger kun få minutters gang fra kurparken. Vi kan absolut anbefale at man køber en timebillet eller endnu bedre en formiddagdagsbillet til den største af termerne - timebillet pris ca. 35 kr. og det er en oplevelse man ikke må snyde sig selv for. Termerne er for de flestes vedkommende kun åbne om formiddagen og timebilletten gælder i tidsrummet 11 til 12. Husk endelig at gå en tur på byens torv om aftenen, hvor der selv i slutningen af maj var folkeliv. Vi besøgte Lucca - egentlig var det meningen at det bare skulle være et par timer - men vi blev hurtigt så glade for byen - at vi satte hele dagen af - dejlig afslappet atmosfære og ikke nær så præget af turisme som de andre steder vi besøgte. Et besøg i bjergbyen Velano må også anbefales - husk, stil bilen, gå en tur i de smalle gader og nyd stilheden - sæt endelig god til af til besøget.
Vi synes faktisk at alt - fra vi bestilte rejsen og til vi var hjemme igen - fungerede rigtigt godt. Vi gør gerne besøget om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 13 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map