Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Hotel David

 
Hotel David er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel David er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Montecatini Terme ligger Hotel David, kun få skridt fra den skyggefulde park og byens mange kurbade. Montecatini Terme er kendt for at være en by med mange caféer, restauranter og liv indtil langt ud på natten. Hotellet har netop gennemgået en gennemgribende istandsættelse, og ejeren selv sår for den daglige drift.

De 35 værelser har alle eget bad/toilet, satellitfjernsyn og telefon. Fra hotellets tagterrasse har man en storslået udsigt over det omkringliggende landskab.

Hotellets gæster har desuden frit adgang til svømmebassin med udsigt beliggende i Montecatini Alto (den højeste del af byen), som de dog skal nå med egne midler.

Montecatini Termes beliggenhed kun få kilometer fra motorvejen Firenze-Pisa gør den til et godt udgangspunkt for udflugter til Toscanas mange kulturbyer, hvoraf mange ligger ganske tæt på: Pistoia 15 km, Lucca 30 km, Firenze 45 km og Pisa 50 km.

Læs mere om Hotel David

Skjul teksten
 
 
search map