Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Hotel Da Vinci

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Montecatini er en dejlig by, som ligger mellem Firenze og Lucca i det nordlige Toscana. Byen er især berømt for sine gamle fine kurbade, som ligger i de imponerende grønne parkområder i byens centrum. Men Montecatini er også det perfekte udgangspunkt for udflugter i området, og foretrækker du at lade bilen stå, er der kun en time med tog til Firenze, og endnu kortere til Lucca. Byen har et rigtig godt udvalg af både butikker og restauranter, og så må du ikke gå glip af den gamle historiske bydel som ligger oppe på bjerget. De to bydele forbindes af den fine lille togbane Funicolaren, som har mere end 100 år på bagen.

Nyd tilværelsen i gårdhaven eller ved poolen

Det 4-stjernede Hotel Da Vinci ligger lige i centrum af byen, så du kan gå til det hele. Hotellet har en lille gårdhave, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller et køligt glas vin efter dagens oplevelser. Der er en døgnbetjent reception, elevator, opholdsstue, bar og restaurant, hvor du spiser morgenmad, men hvor du også kan spise din middag om aftenen, hvis ikke du foretrækker at prøve nogen af de mange restauranter i byen. Hvis du får lyst til en dukkert, kan du benytte swimmingpoolen som befinder sig på taget af hotellets annex ca. 50 meter derfra. Her er der både solsenge og parasoller, og så er er en formidabel udsigt over byen og bjergene. Ankommer du i bil kan hotellet også tilbyde parkering mod et mindre tillæg.

Læs mere om Hotel Da Vinci

Komfortable værelser i klassisk stil

Der er godt 40 værelser på hotellet i forskellige kategorier, og de er alle pænt men enkelt indrettet i klassisk stil. Alle værelser har aircondition, telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Da Vinci

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Da Vinci

Læs personlige anmeldelser af Hotel Da Vinci som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Da Vinci. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Da Vinci

Perfekt hotel , med god skøn morgenmad.sød personale. Beliggenheden ligger fint, også til at køre til små byer.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Da Vinci

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Da Vinci

Læs mere
 
search map