Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Hotel Ambrosiano

 
Hotel Ambrosiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ambrosiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette hotel passer til dig, som vi bo centralt i en hyggelig lille by, samtidig med at du har et godt udgangspunkt for udflugter rundt om i Toscana.
Hotellet har de nødvendige bekvemmeligheder som lobby, restaurant, bar og indendørs pool med jacuzzi. Rundt om poolen er der borde og stole, hvilket kan virke lidt underligt.

De fleste som kommer til Montecatini Terme er interesseret i termalbadene, hvilket er forståeligt, men der er meget andet både at se og gøre rundt omkring dig. Man kan næsten sige, at du bor midt mellem Pisa og Firenze med en afstand på ca. 50 km til begge byer. Andre seværdigheder i rimelig afstand er Lucca, Volterra og San Gimignano, blot for at nævne nogen. Glem ikke at tage op til Montecatini Alto, hvor du ikke bare finder hyggelige restauranter men også en fin udsigt. For tips og råd kan du spørge personalet i receptionen, for de hjælper gerne.

Her serverer man naturligvis toskansk mad

"Ambrosiano Cafè" serverer ikke bare gode cocktails og aperitif'er, men også middag a la carte, hvor de regionale specialiteter står på menuen. Og selvfølgelig kan du nyde din mad ude på terrassen. For dig som foretrækker at spise i byen, er der flere gode alternativer i nærheden. Vel hjemme igen, kan du slappe af med en avec i hotellets lille gårdhave, eller på terrassen. Hotellet er i fire etager og der er elevator, men du skal vide, at der alligevel er en halv trappe op til de fleste etager.

Læs mere om Hotel Ambrosiano

Du bor i enkle værelser

Værelserne er lidt slidte, men komfortable og udstyret med aircondtion (i højsæsonen), satellit TV, værdiboks og hårtørrer. En del af værelserne vender ud mod vejen, som er trafikeret på visse tider af døgnet.

Værelserne på Hotel Ambrosiano

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ambrosiano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ambrosiano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ambrosiano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel i ældre stil

en god ferie på et godt sted, med venlige og hjælpsomme mennesker hele vejen fra ejere til rengøring,
dog var morgenmaden meget kedelig med tørt brød og smagløs ost og skinke, til gengæld var udskænkning i baren af fernetbranca og den gode whisky nærmest som et lille fodbad, og under prisen for sølle 2 cl. i Danmark. et godt værelse med en rummelig balkon, hvilket der ikke kan siges om brusekabinen, 60 x 60 cm. udvendig mål, så godt vi hører til de små. men ellers et hyggeligt hotel med sjæl og hvor daglig rengøring var i top. vi kommer gerne igen

Læs mere
 
search map