Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Grand Hotel Panoramic

 
Grand Hotel Panoramic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Panoramic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er du nabo til den gamle togbane - funicolaren

Grand Hotel Panoramic ligger i et dejligt grønt område lige nord for Montecatini Terme og med ca. 10 minutters gang til centrum og de store grønne parker omkring de smukke termalbade. Et par hundrede meter fra Hotel Panorama, finder du en af byens store attraktioner, nemlig den mere end 100 år gamle kabelbane - funicolaren. Den kører op til den gamle bydel Montecatini Alto, som ligger oppe i bjergene, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele området.

Den lille togbane stammer fra slutningen af 1800-tallet, og det er som at træde ind i en tidslomme, når du ankommer til den lille stationsbygning. Montecatini Alto er rigtig hyggelig og absolut et besøg værd. Bl.a. kan du besøge kirken Santa Maria fra 1200-tallet og flere historiske seværdigheder, men de fleste tager til Montecatini Alto for at nyde stemningen på den lille torveplads, hvor du finder de fleste af bydelens gode restauranter.

Nyd de antikke kurbade og de grønne parker

Mange vælger at tage til Montecatini pga. byens status som Italiens største kurbadeby, og derfor er der naturligvis god mulighed for alle mulige former for behandlinger. Byen har i alt 9 kurbade-centre, hvoraf de fleste ligger i det store grønne parkområde i byens nordlige centrum og blot ca. 5 minutters gang fra Grand Hotel Panoramic.

Gode udflugtsmuligheder

Men Montecatini har meget andet at byde på, og hvis du er interesseret i arkitektur, vil du ikke kunne undgå at bemærke, at mange af byens fine paladser er opført i den berømte Art Nouveau-stil. Er du til shopping, har byen også et rigtig godt udvalg af butikker og vil du på udflugt, har byen hele to almindelige togstationer, hvorfra du kan nå til både Firenze, Pisa og Lucca på under en time. Hvis du hører til de aktive, har Grand Hotel Panoramic også en aftale med en nærliggende 18-hullers golfbane, hvor du får rabat på dine green fees.

Læs mere om Grand Hotel Panoramic

En dejlig have med pool og wellness

Grand Hotel Panoramic hører ikke til de mest moderne hoteller, og på nogen virker hotellet måske en anelse slidt, men faciliteterne er gode og servicen er fine og generelt får hotellet rigtig gode tilbagemeldinger. Hotellet er omgivet af en stor grøn park, hvor du bl.a. finder wellness-afdelingen, men også den dejlige swimmingpool med solsenge og parasoller samt en stor møbleret terrasse. I ydersæsonen kan du hygge dig i den dejlige vinterstue, hvorfra du har udsigt til haven.

Nyd dine måltider i restauranten eller på terrassen

Restauranten serverer retter fra flere forskellige regioner i Italien, hvor både fisk og kød er på menuen. I sommersæsonen rykker køkkenchefen iblandt udendørs og tænder op i grillen, så du kan nyde din middag på terrassen. Det er også i restauranten eller på terrassen at du kan nyde dagens første måltid, og morgenmaden serveres som buffet. Hotellet har også en lille bar, hvor du kan bestille en god kop italiensk kaffe eller et køligt glas vin. Hvis du ankommer i bil er der god offentlig parkering i området, og vil du i kontakt med omverdenen, er der wi-fi på hele hotellet.

Kulørte og komfortable værelser

På Grand Hotel Panoramic er der i alt 103 værelser i flere forskellige kategorier. Værelserne renoveres løbende, men på hotellets budget- og standardværelser skal du ikke forvente den store luksus. Disse værelser er forholdsvis små, og har en begrænset udsigt. Men du har også mulighed for at vælge bedre værelser med balkon eller terrasse, og fra flere af værelserne har du en formidabel udsigt over bjergene omkring Montecatini. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Panoramic

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Panoramic

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Panoramic som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Panoramic. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Grand Hotel Panoramic

Lækkert hotel

Fint og rent, sød betjening

Læs mere

Mad !

Meget tilfredse med boligen! Det som var allerbedst var halvpensionen. Virkeligt god ma, vi kunne vælge mellem 4 forskellige primi og 4 forskellige Secondi. Derefter kom de frem med dessertvognen og så skulle vi bare vælge igen!
God pool, den kan være svært at få en solseng hvis der er mange der skal sole sig.
Charmerende park uden for hotellet, med tennismuligheder. Tag ketcheren med! Bedste tennisklub vi har set.
Skønne senge i værelser med aircondition, du sover godt.

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Panoramic

Læs mere

Dejlig beliggenhed

Hoteller ligger dejligt. Venligt personale og fine morgenmad, dog uden de store overraskelser fra dag til dag. Værelserne har en god størrelse. Vi havde bestil med balkon og det fik vi, dog var ud luftningen fra køkkenet lige op på vores balkon. Der er INGEN afskærmning mellem balkonerne, så det kunne ligeså godt have været en stor fælles balkon. Ved poolen er der ikke liggestole nok! Wellness/træning området var i meget ringe stand og ikke indbydende overhovedet.

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Panoramic

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Panoramic

Læs mere
 
search map