Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Grand Hotel & La Pace SPA

 
Grand Hotel & La Pace SPA er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel & La Pace SPA er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Grand hotel & La Paca er et traditionelt hotel, hvilket ikke kun afspejles i selve designet men også i personalet, som er af "gammeldags skole", når det kommer til service. Miljøet er klassisk med alt, hvad du kan forvente dig så som en stor éntre, rummelige sale med højt til loftet og en del saloner med flotte lysekroner, meget glasparti, dejligt udeområde o.s.v.

Elegant hotel i liberty stil og med dejlig park


Grand Hotel & La Pace's bygning giver et elegant og stateligt udtryk med et twist af "gammeldags" charme. Til hotellet hører der en stor park på 20.000kvm med høje træer pg buske, som giver en skøn skygge på de varme sommerdage. Ganske unikt for et byhotel. Det er her i parken, at du finder det fine poolområde med solsenge og parasoller, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig dag med en god bog og noget godt at drikke.

Læs mere om Grand Hotel & La Pace SPA

To restauranter og to barer


På Grand Hotel og La Pae findes der ikke mindre end to restauranter og to barer at vælge imellem. På Le Magnolie serveres der traditionelle italienske retter på bedste vis. Denne elegante restaurant ligger i stueplan og har åbent både til frokost og aften. Hvis vejret tillader det kan du nyde et dejligt måltid under den blå himmel. Har du derimod mere lyst til grillet fisk eller kød til frokost skal du tage plads i Ristorante Grill, som du finder ude ved poolen. Her serveres blandt andet lette salater, pastaretter, dessert og frugt.

Foruden for poolbaren, som sørger for kolde forfriskninger har du en Liberty American Bar inde på hotellet. Denne har åbent mellem kl 09.00-00.00 og om aftenen kan du nyde en drink til lyden af klavertoner. I denne bar serveres der desudein også lettere snacks og måltider, som ostebord, hamburgere mm. Hvis du vil spise her til aften, så anbefaler vi, at du booker bord i god tid. Der findes naturligvis også roomservice, til dig som har lyst til det.

Hotellet her er som sagt "unikt" med tanke på sit område, den fine park, sin flotte udsigt og mange faciliteter. Vi beder dig derfor at have i vente, at hotellet derfor også er et populær indkvartering for større arrangementer, som f.eks. bryllup.

Forkæl dig selv med SPA


Hotellets SPA har åbent mellem kl. 10.00-19.000 og tilbyder indendørs pool, relaxområde og mulighed for behandlinger af forskellig art samt massage. Hvis du derimod er mere for at røre dig, kan du prøve kræfter med fitnessafdelingen eller spille en slag tennis. På forespørgsel kan du til og med booke en tennislærer. Er du mere til golf, går det også fint an, og på Montecatini Golf Club kan du spille på en 6000 meter lang bane. Som gæst på hotellet får du rabat her, så tal med receptionen før du booker dig ind. Det samme gælder med tennis, der vil receptionen også kunne være behjælpelige med tider og priser. For dig som er mere til shopping, kan du få din egen 'Personal Shopper' med på indkøb.

Du bor i centrum af Montecatini


Eftersom at du bor centralt, har du alle byens tilbud ligeforan døren. Der er kun 120 meter til Piazzo del Polo og starten på Corso Giacomo Matteo, som betyder at du har flere af byens bedste restauranter, barer og butikker indenfor meget kort gåafstand. Kommer du hertil i bil, kan det være godt at vælge hotellet, som har en stor privat parkeringsplads. Og har du bilen med, kan du jo passende tage på ud på eventyr. Fra Montecatini har mulighed inden for en dagstur at besøge kulturbyer som Pisa, Lucca og Firenze. Andre seværdigheder og fantastiske byer og steder er Volterra, San Gimignano og området omkring Chianti.

Du bor i fine værelser


Hotellet har 130 værelser hvoraf 29 af dem er suiter. Vi kan tilbyde dig forskellige værelsestyper og ingen af værelserne ligner hinanden. Sengene kan være twin eller dobbeltsenge. Ønsker du mere plads bør du vælge en Junior Suite eller Suite.

Alle værelser er udstyrede med aircondition, SAT-TV, Wi-Fi, minibar, pengeboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Udsigten er forskellig fra værelse til værelse.

Læs om værelserne på Grand Hotel & La Pace SPA

Skjul teksten
 
 
search map