Hotel i Montecatini Terme i Toscana

Grand Hotel Croce di Malta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Croce di Malta er et af Montecatinis gamle hæderkronede hoteller, som ligger i grønne omgivelser og som nærmeste nabo til en af byens store parker. Der er ikke langt til byens livlige centrum, hvor der er et godt udvalg af både butikker, caféer og restauranter og så er der naturligvis de berømte kurbadeanstalter, som stort set også ligger lige uden for døren.

God og central beliggenhed

Hotellet, som ligger på en af byens mange boulevarder, er indrettet i et elegant palæ, og både ledelsen og personalet gør deres yderste for, at du skal føle dig hjemme, hvad enten du er på forretningsrejse eller kommer til byen som turist. Hvis du ankommer i bil, har du mulighed for at parkere i et offentligt parkeringsanlæg i nærheden mod tillæg, men foretrækker du at benytte offentlig transport, er der kun ca. 10 minutters gang til byens station, hvorfra der er forbindelse til både Firenze og Pisa.

Læs mere om Grand Hotel Croce di Malta

Services og aktiviteter for enhver smag

På hotellet er der reception, mødelokaler og konferencefaciliteter, der er en dejlig restaurant, som både serverer de traditionelle toskanske retter, men også et mere bredt udvalg af de populære italienske retter. Der er en byggelig amerikansk bar, hvor du kan nyde et godt glas vin eller en cocktail efter din middag. På Grand Hotel Croce di Malta finder du derudover også et fitness center, samt en spa-afdeling med indendørs opvarmet pool, sauna, tyrkisk bad. Flere af disse services er mod tillæg. I haven kan du nyde tilværelse på en solseng ved den dejlige swimmingpool i sommersæsonen, og hører du til de aktive, kan du låne en cykel på hotellet (efter først til mølle princippet) og hotellet har også en god aftale med den nærliggende golfklub.

Komfortable værelser i forskellig stil

Grand Hotel Croce di Malta har i alt 136 værelser og suiter i forskellige kategorier. De bliver løbende renoveret, og en del er indrettet i klassisk stil mens andre er mere moderne og holdt i minimalistisk stil. Alle værelserne har som minimum ircondition, telefon, satellit Tv, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Croce di Malta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Croce di Malta

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Croce di Malta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Croce di Malta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Grand Hotel Croce di Malta

Dejligt velholdt hotel

Skønt hotel og en god service i receptionen. Dog fik de ikke fulgt op på vores forespørgsel ifht møbler på altanen. Værelset var også godt. Lækker morgenmadsbuffet med et stort udvalg. Der er flotte udendørs omgivelser med pæne møbler. Der kan købes P billet i receptionen hvis man kommer i egen bil. Koster omkring 3 euro pr døgn.man holder i sidegaderne. Et hotel der godt kan besøges igen????

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Croce di Malta

Beliggenheden var rigtigt god.
Værelset var lidt slidt men i øvrig godt.

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Croce di Malta

Læs mere
 
search map