Agriturismo i Montecatini Terme i Toscana

Borgo della Limonaia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os som sagt kort uden for Montecatini Terme: Der er ca. 2,7 km til togstationen i byen og ca. 3,2 km til byens traditionelle hjerte, kurbadeanstalterne. Med toget kommer du let herfra til Pisa, Lucca, Firenze, Pistoia osv.

Spis på gården

På gården er det også muligt et par gange om ugen at bestille middag, som bliver tilberedt af ejerne, i størst mulig udstrækning med gårdens egne produkter. Vi gør opmærksom på, at gården også ofte besøges af grupper, der kommer udefra, især til frokost. Du lægger til gengæld nok ikke så meget mærke til ejernes landbrugsmæssige aktivitet, for den er henlagt til andre steder, men de producerer rødvin, hvidvin, vinsanto, grappa, limoncello og olivenolie, hvad du alt sammen kan købe på gården.

Læs mere om Borgo della Limonaia

Mere til at være ude end inde

Lejlighederne på Borgo della Limonaia er ikke rummelige, men de er velholdte, og da vi nok allesammen alligevel hellere vil sidde udenfor end indendøre, når vi er i Toscana, så har det ikke den store betydning. På gården er der to opmurede samt to flytbare griller til gæsternes brug.

Lejlighederne på Borgo della Limonaia

Toværelseslejligheden Rosa med 2/3 sovepladser

Denne lille lejlighed består af stue med køkkenhjørne, satellitfjernsyn og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Få meter fra indgangsdøren har lejligheden en privat terrasse med bord og stole samt udsigt til svømmebassinet.

Treværelseslejligheden Geranio med 4 sovepladser

Lejligheden Geranio er i grunden et selvstændigt lille hus i to plan. I stueetagen finder vi stue med satellitfjernsyn og pejs samt køkken. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et meget lille soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat veranda med bord og stole.

Treværelseslejligheden Papavero med 4/5 sovepladser

Lejligheden Papavero består af stue med satelitfjernsyn, køkken med brændeopvarmet brød/-pizzaovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat havepavillon med bord og stole. Det er muligt at tilføje en weekendseng i stuen.

Treværelseslejligheden Girasole med 4/6 sovepladser

Lejligheden Girasole består af stue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne og satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Til lejligheden hører privat terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Tenuta Quarrata

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map