Agriturismo i Montecatini Terme i Toscana

Borgo della Limonaia

 
Borgo della Limonaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo della Limonaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecatini Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os som sagt kort uden for Montecatini Terme: Der er ca. 2,7 km til togstationen i byen og ca. 3,2 km til byens traditionelle hjerte, kurbadeanstalterne. Med toget kommer du let herfra til Pisa, Lucca, Firenze, Pistoia osv.

Spis på gården

På gården er det også muligt et par gange om ugen at bestille middag, som bliver tilberedt af ejerne, i størst mulig udstrækning med gårdens egne produkter. Vi gør opmærksom på, at gården også ofte besøges af grupper, der kommer udefra, især til frokost. Du lægger til gengæld nok ikke så meget mærke til ejernes landbrugsmæssige aktivitet, for den er henlagt til andre steder, men de producerer rødvin, hvidvin, vinsanto, grappa, limoncello og olivenolie, hvad du alt sammen kan købe på gården.

Læs mere om Borgo della Limonaia

Mere til at være ude end inde

Lejlighederne på Borgo della Limonaia er ikke rummelige, men de er velholdte, og da vi nok allesammen alligevel hellere vil sidde udenfor end indendøre, når vi er i Toscana, så har det ikke den store betydning. På gården er der to opmurede samt to flytbare griller til gæsternes brug.

Lejlighederne på Borgo della Limonaia

Toværelseslejligheden Rosa med 2/3 sovepladser

Denne lille lejlighed består af stue med køkkenhjørne, satellitfjernsyn og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Få meter fra indgangsdøren har lejligheden en privat terrasse med bord og stole samt udsigt til svømmebassinet.

Treværelseslejligheden Geranio med 4 sovepladser

Lejligheden Geranio er i grunden et selvstændigt lille hus i to plan. I stueetagen finder vi stue med satellitfjernsyn og pejs samt køkken. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et meget lille soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat veranda med bord og stole.

Treværelseslejligheden Papavero med 4/5 sovepladser

Lejligheden Papavero består af stue med satelitfjernsyn, køkken med brændeopvarmet brød/-pizzaovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat havepavillon med bord og stole. Det er muligt at tilføje en weekendseng i stuen.

Treværelseslejligheden Girasole med 4/6 sovepladser

Lejligheden Girasole består af stue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne og satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Til lejligheden hører privat terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo della Limonaia

Læs personlige anmeldelser af Borgo della Limonaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo della Limonaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Borgo della Limonaia

Super hyggeligt sted

Vi boede på Borgo della Limonia i 12 dage, stedet var rigtig dejligt med god pool og liggestole. Maden på stedet var ægte toscansk og til fornuftig pris. Vi vil gerne tilbage til stedet

Læs mere

Fantastisk ferie

En rigtig hyggelig vingård med skønne lejligheder i ældre italiensk stil. Dejlig pool og serviceminded personale.

Læs mere

Lækkert sted

Vi havde et dejligt ophold. Blev modtaget med en flaske rødvin af deres egen produktion. Vi blev tilbudt en let anretning da de hørte vi ikke havde fået noget af spise. En dejligt pool og en lækker terrasse som var afskærmet fra de andres.
Vi prøvede også en rigtig middag fra Toscana. Det var rigtig godt. Dejligt roligt sted og en vidunderlig natur.

Læs mere

Stille og godt sted for familiehygge

Vi (familie på 4) boede i lejligheden Geranio, der er en fin ramme for en familieferie. Til lejligheden er knyttet en overdækket terrasse, hvor der er skygge hele dagen. Poolområdet ligger lækkert omrammet af oliventræer, og der er mulighed for en plads i både sol og skygge.
Borgo della Limonaia ligger smukt placeret i udkanten af Montecatini Terme. Det betyder, at man umiddelbart har adgang til et dejligt terræn til vandre-, løbe- og cykelture. Men samtidigt er der gåafstand til bager mv. Borgo della Limonaia er et meget stille sted og er velegnet til en familie, der sætter pris på ro og fred.
Værterne er meget søde og imødekommende.
Eneste seriøse forbehold: Som gæst på Borgo della Limonaia har man ikke reel adgang til stedets restaurant. Man kan spise på stedet 3 dage om ugen, og det er de dage, hvor der rykker et amerikansk selskab ind og fylder restauranten. Som gæst på Borgo della Limonaia bliver man placeret ved et bord på en terrasse et stykke fra selve restauranten - og det sammen med eventuelle andre overnattende gæster. Maden på Borgo della Limonaia er god - men til prisen spiser man bedre andre steder.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo della Limonaia

Dejligt sted og gæstfrie værter. Men man skal ikke, ligesom jeg, tænke at der nok er roligt når der kun er 5-6 lejligheder. Udefrakommende brugte poolen, både italienske børnefamilier og en dag sågar et fodboldhold med trænere, deres børn og ægtefæller. Yderligere også arrangementer med spisende gæster og en dag et hold amerikanske turister (lige ved siden af vores lejlighed og terrasse. Så summasumarum, dette gav en uro og at alle liggestolene (de 11 stk) ved poolen hurtigt var optaget.
Lejligheden ok men der kan ikke laves mad i køkken (bord ca 20 cm langt, og ikke rigtig skåle tilstede). Desuden noget i vejen med toilet da dette meget hurtigt kom til at lugte grimt.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo della Limonaia

Godt sted med plads til et par forbedringer. Rengøringen af lejligheden var upåklagelig, men udendørs områderne ville ikke tage skade af en kost sammenlignet med andre agriturismos vi har besøg gennem årene.
Varmt vand kunne være en mangelvare når man var 4 i lejligheden. Faktisk oplevede vi kun varmt vand til 1 person og så måtte man vente hvis man ville undgå det kolde gys.
Vi fik ved ankomsten udleveret lidt skriftligt materiale som desværre ikke var opdateret. Den annoncerede toscanske middag om onsdagen var flyttet til mandage og fredage.
Når dette så er sagt, kan vi varmt anbefale stedet og specielt dette arrangement. Mad og vin i overflod og god kavlitet, venligt værtspar og dejlig stor pool. Kunne sagtens finde på at komme igen.

Læs mere
 
search map