Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nord for Arnofloden, i Valdinievole ligger Montecatini mindre end 50 km fra både Firenzes og Pisas lufthavne. Skulle man foretrække den offentlige transport, ligger der også en togstation i byen. Montecatini Terme er vældig populær pga. af dens mange kurbadsanstalter og dens livlige atmosfære.

Kurbade

Mange lokale strømmer om aftenen ud for at nyde en is på hovedtorvet eller for at spadsere langs hovedvejen. Byen er i stort omfang præget af jugendstilen. Allerede i 1387 fik man øjnene op for de varme kilder her i byen, og derefter har man set en blomstring af badeanstalterne, især i løbet af de sidste to århundreder. Der er ni kurbade i byen, hvor man praktiserer adskillige naturterapier i et afslappende og frodigt miljø - der er over 50 hektar parker og haver i byen.

Idrætsanlæg

I Montecatini findes også alle tænkelige idrætsanlæg, bl.a. en 18 hullers golfbane, hestevæddeløbsbane, stadion, flere olympiske svømmebassiner og adskillige tennisbaner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Besøg også

Byen ligger ideelt for et ophold i det nordlige Toscana, med mulighed for at besøge Pisa, Lucca, Firenze, Collodi og Vinci, hvor man kan se Leonardos hjem i Anchiano og et museum med hans værker i borgen i Vinci.

Friluftsfestival

Kommer man til byen mellem sidste uge af juli og første uge af august, kan vi desuden anbefale en tur i operaen i Torre del Lago, som kun er en halv times kørsel væk. Her ved søen Massaciuccoli, hvor Giacomo Puccini boede størstedelen af sit liv, finder hvert år en friluftsfestival sted. I modsætning til arenaen i Verona, er stemningen her præget af italiensk anstand, alle pladser er nummererede, og opsætningerne er som regel klassiske og af høj kvalitet. Sangere som Mario del Monaco, Franco Corelli, José Carreras, Placido Domingo og mange andre har sunget her i årenes løb.

Læs mere om Montecatini Terme

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map