Anmeldelser af Lo Scricciolo

 
Lo Scricciolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Lo Scricciolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecastelli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Lo Scricciolo

Læs personlige anmeldelser af Lo Scricciolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Lo Scricciolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Connie og Bjarne fra Dronningmølle boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Dejlig lejlighed, skøn beliggenhed, pragfuld udsigt og rigtig sød vært. Men pga den nærliggende hundekennel/pension med 15-20 hunde som står og gør 24 timer i døgnet og en særdeles ihærdig hane på nabogrunden, som starter sit galeri kl 4 om morgen, er det fuld kommen umuligt, at sove for åbne vinduer om natten. Lejlighederne er ikke udstyret med klimaanlæg, hvorfor det var ganske ulideligt varme at sove for lukkede vinduer. Så hvis man værdsætter sin nattesøvn er det ikke stedet at tage til. Tips til de næstkommende: MEDBRING ØREPROPPER.

Det er ikke muligt, at foretage sit dagligdags indkøb i byen og den nærliggende dagligdagsforretning ligger i Promerans ca 20 km væk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lene og Erik fra Støvring boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 26. juli til d. 3. august 2010.

Det er nu anden gang vi har holdt ferie i denne herlige by i hjertet af Toscana. Vi har nydt 8 dejlige dage i landlige afslappende omgivelser. Et sted for folk der nyder at være omgivet af fantastisk natur - at leve livet i en llille landsby uden restauranter og store indkøbsmuligheder men tilgæld en lille lokal by hvor alle hilser på hinanden og spørger til dit ve og vel uantastet sprogbarriere. Lejlighederne er pæne og rene, og poolen samt udearealerne bliver dagligt rengjort. Værten Livio er hele tiden opmærksom på at vi trives i Lo Scricciolo. Et sted vi så absolut kan anbefale hvis du vil væk fra storbyens turistinferno.
Oplev et lille hyggeligt marked i byen Pomerance (ca. 12 - 13 km fra Montecastelli) om torsdagen.
Ca 50 km mod vest kan vi anbefale sandstranden i Vada.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familie fra Skanderborg boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Montecastelli har været en god oplevelse for os Et sjovt lille sted Manden som tager imod er MEGET venlig og MEGET imødekommende Og på trods af sit MEGET lidt engelsk, let at kommunikerer med.

Hotellet var da vi kom, super rent Meget fin lejlighed med god plads, godt køkken, dog en fordel At tage lidt med hjemmefra, så som skarpe knive, krydderier Levende lys Fin pool, og da stedet ikke er ret stor så er der god plads KANON udsigt Jeg vil ikke kalde det en by det ligger i, men facinerende Og indkøb i byen ?????? Det ville jeg ikke skrive i min brochure :-) Men der er ikke mere ind 13-16 km til gode indkøbssteder så ingen problem Og inden for 5 km er der 3 spise steder , så heller ikke noget problem Der er flere vingårde , og super flotte omgivelser De lidt større seværdigheder og oplevelser skal man dog køre efter Og hvis man ikke er vild med bjerg kørsel , så er der problemer .. Vi har haft en super god oplevelse af stedet og er absolut tilfreds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Knud og rejsefælle fra Taastrup boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 30. august til d. 6. september 2008, på Casale degli Ulivi i Gualdo Tadino fra d. 6. til d. 13. september 2008 og på Hotel Piroscafo i Desenzano del Garda fra d. 13. til d. 18. september 2008.

Montecastelli var fredfyldt med fantastisk udsigt, god pool og fin lejlighed.Godt cykelområde.Langt til indkøb og restaurant.

Gualdo Tadino var fredfyldt med flot udsigt, dejlig pool og god lejlighed. Dog dårligt køleskab hvor kompressoren kørte i døgndrift. Mange seværdigheder. Tog en endagstur til Rom med toget, hvilket sagtens kan lade sig gøre; man kan nå at se mange seværdigheder og nå hjem til aften.

Hotel Piroscafo var et dejligt hotel med kik til den lille charmerende havn. Vi havde et lille men godt værelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familien fra Odense SV boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 20. juli til d. 3. august 2008.

Vi har haft alletiders ferie i Motecastelli. Hotellet ligger utroligt smukt og både værten og folk i byen er meget imødekommende. Værelset var fint rent og trappeopgang og poolområde blev rengjort hver dag. Det er hyggeligt at der er andre turister i huset også. Børnene fik hurtigt legekammerater. Det er et meget lille marked der er i selve Motecastelli, men i byen Pomerans 12 km væk er der en stor Coop, hvor man kan få alt. Det er måske en ide at skrive det i beskrivelsen, så nye gæster er forberedte. Der er to gode, lokale restauranter i byen San Dalmazio kun 5 km fra Montecastelli. Selvom hotellets beliggenhed er afsides, ligger det faktisk i okay køreafstand til de større byer i området (Lucca, Siena, Volterra og San Gimignano). De kan snildt nås på en-dagsture, med god tid til sightseeing og shopping. Vi kan varmt anbefale Montecastelli til andre gæster. Det er et meget naturskønt og rart område og der er en anelse mindre varmt end ved de overfyldte strande.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familien fra Holstebro boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Byen var ikke noget at skrive hjem om. Mest p.g.a. gaderenoveringer i hele byen, men området var fantastisk – intet mindre. Men Lo Scricciolo var absolut! Pragtfuld bygning med super omgivelser i form af swimmingpool, gode terrasser m.v. En hyggelig og meget venlig vært og en fantastisk udsigt. Af tips til kommende gæster kan vi ikke anbefale andet end alt det, som man naturligvis SKAL opleve, når man er på de kanter: De fantastiske middelalderbyer, den pragtfulde mad og den glimrende lokale vin osv. osv. Vi har fået en meget fin behandling, og været særdeles tilfredse med lejlighed og område. En enkelt ting: Man burde måske skrive, at der i nærheden er et hundepensionat, som kan være særdeles larmende om natten! Vi vil afgjort benytte os af In-Italia, når vi rejser til Italien næste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jan og familien fra Skjern boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 13. til d. 20. juli 2008.

Hvis vi ikke havde haft noget familie til at hente os i Pisa, tror jeg at vi kunne have brugt lang tid på at finde derop, da vejen nærmest så ud til at være lukket, en halv vejbane var spærret, og det var sådan en mellemting imellem grus og asfalt det sidste stykke, men det er en ubetydelig detalje.
Alt var fuldt ud tilfredsstillende!!!!
Der var en udsigt af en anden verden, 180 grader ud over dalen, det var ufattelig smukt. Huset er flot og nænsomt renoveret - meget stemningsfuldt, der var meget rent og pænt, der blev gjort rent konstant - også pool'en og området omkring den. Det er meget flinke folk der står for udlejningen. Den mand vi havde kontakt til talt forståeligt engelsk. Vi havde en fantastisk dejlig og afslappende uge der. Det var et dejligt stille og nærmest terapeutisk ophold, og jeg kan bestemt ikke afvise at vi vender tilbage.
Det eneste minus jeg kan komme i tanke om er, at der er 20 min. kørsel til nærmeste handelsmulighed (COOP i Pomarance), man savner lidt at man lige kan hente noget frisk brød henne om hjørnet, eller at man lige kan stikke hen på torvet og spise en frokost, men det kan man altså ikke, og så må man jo glæde sig over alle de fordele der er, i stedet for at ærgre sig over manglerne, ro'en, stilheden, den meget smukke udsigt, den hyggelige men meget lille middelalderby, den nærmest kliniske renlighed, den dejlige pool, de hyggelige og kølige rum, med en udsigt der næsten slår vejret ud af en når man åbner for skodderne om morgenen, det fine køkken, de gode senge, de hyggelige terasser som var til fri afbenyttelse når man tilberedte sin egen mad, indstillingen hos udlejerne (der er ingen regler - gør som I vil!), det forpligter virkelig, og giver en lyst til at rydde op efter sig.
Vi takker mange gange for gode råd og vejledning, samt en fantastisk service fra In-Italia's side, og jeg tror at vi har skaffet jeg en stak nye kunder til næste sommer!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mette og familien fra Ølstykke boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 1. til d. 7. juli 2008.

Værelse og pool er helt sikkert i god kvalitet, med en udsigt der er suveræn ud over mange bakketoppe. Værterne var søde og hjælpsomme, selvom de stort set kun kunne tale italiensk - den ene dog en lille smule engelsk. Byen er flot med borg, kirke og gamle bygninger, men vi savnede nogle muligheder i byen; spisesteder, cafeer, sportsaktiviteter m.m. De muligheder fandtes selvfølgelig i andre nærtliggende byer, men det havde været rart at kunne spise uden at skulle starte bilen. Der lå en købmand med et lille udbud af varer, men heldigvis lidt brød, smør og mælk, så morgenmad kunne købes. Restauranten - som I skriver findes på hjemmesiden - er lukket. Generelt har vi været godt tilfredse med opholdet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Erik og Lene fra Støvring boede på Lo Scricciolo i Montecastelli fra d. 30. juni til d. 8. juli 2008.

Vi boede i denne lille herlige by i 8 dage. En by med en ubeskrivelig udsigt samt fred og ro. I byens kiosk som er en hyggelig lille ægte italiensk kiosk, heldigvis ikke præget af turisme, kan der købes det mest fornødne. Lidt større indkøb kan foretages i byen Pomerance, ca. 12 km fra Montecastelli. En udmærket dagligvarebutik.
Indbyggerne er venlige og smilende trods den store sprogbarriere. Lejligheden i Lo Scricciolo er rigtig hyggelig og der forefindes alt hvad der behøves. Vi savnede ikke restaurantmuligheder. Køkkenfaciliteterne var fine med mulighed for at lave lette lækre måltider. Der er rent og pænt overalt. Afslapning ved poolen samt den herlige udsigt, freden og roen kun afbrudt at fuglekvidder og cikader. Lise for sund og sjæl. Selv om byen ligger på landet er den centralt beliggende når det gælder besøg i f.eks. Volterra, San Gimignano og ture i Sienaområdet.

En stor tak til værten Livio som daglig var opmærksom på vores ve og vel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map