Agriturismo i Montecastelli i Toscana

Lo Scricciolo

 
Lo Scricciolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Lo Scricciolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecastelli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lige uden for den lille hyggelige toscanske middelalderby Montecastelli ligger Lo Scricciolo, der blev bygget i 1800-tallet som mejeri og i dag indeholder otte lejligheder. Hele huset blev nænsomt restaureret i 1999. Ved huset er der svømmebassin, mountainbike-udlejning og mulighed for at spille tennis i nærheden (mod betaling). Huset ligger ganske vist lige ud til vejen, men da denne slutter ved Montecastelli, så er der ikke just megen trafik.

Lejlighederne har alle udsigt over dalen og er ca. 35 til 45 m² store. Der er træbjælker i lofterne, senge i smedejern, og der er fjernsyn i hver lejlighed. Udendørsfaciliteterne er af højeste standard og soveværelserne er gedigne, men stuerne bærer desværre præg af et lille budget.

Læs mere om Lo Scricciolo

Men på den anden side ligger stedet centralt i Toscana, og til de meget beskedne priser kan man oprigtigt talt ikke forvente sig mere, snarere mindre. Lo Scricciolo ligger nemlig godt for udflugter til Toscanas største seværdigheder, da der kun er 50 km til Siena og 85 km til Pisa og Firenze. Og hvis man vil til havet, så er der 55 km til de gode badestrande ved Cecina og Vada.

Kun få meter fra Lo Scricciolo ligger byens købmandsforretning, hvor man kan købe ind til de daglige måltider.

Lejlighederne på Lo Scricciolo

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type Girasole)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (type Papavero)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (type Violetta)

Denne treværelseslejlighed med fire sovepladser er fordelt på to etager. I stueetagen findes indgang til opholdsstue med køkkenhjørne samt soveværelse med dobbeltseng og udsigt over dalen. På første sal er der et soveværelse med køjeseng, som har adgang til en balkon uden udsigt, og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map