Anmeldelser af Fattoria Cercatoia Alta

 
Fattoria Cercatoia Alta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Cercatoia Alta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecarlo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria Cercatoia Alta

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Cercatoia Alta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Cercatoia Alta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gregers og Anne-Marie fra Frederiksberg boede på Santa Croce in Fossabanda i Pisa fra d. 29. til d. 30. juli 2011, på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 30. juli til d. 6. august 2011 og på Fattoria Santo Stefano i Greve in Chianti fra d. 6. til d. 12. august 2011.

Efter en overnatning på Santa Croce in Fossabanda i Pisa kørte vi til Montecarlo. Fattoria Cercatoia Alta var et vidunderligt sted og meget landligt. Vi nød meget den uge vi boede her, hvor der var alt, som vi havde brug for. Og vi kunne bruge gasgrillen, så meget vi ville. Værtsparret er meget hjertelige og gæstfrie - det var en fornøjelse at lære dem at kende. Montecarlo ligger meget tæt på ca. 15 min kørsel her er flere gode spisesteder. Værtsparret anviste også flere gode spisesteder i området. Dette er klart et sted, vi kunne finde på at tage tilbage til en anden gang. Besøg Lucca, Pescia som begge er et besøg værd, men husk også Radda og Carrara byen med marmorbruddene som siden romersk tid har forsynet mange af verdens største billedhuggere med marmor. Husk at smage på byens specialitet lardo. Vi nåede desværre ikke Rie Bobergs by Solaio, som ligger på vejen til Carrara, så det har vi til gode til næste gang.

Vi har haft en utrolig god ferie (som altid) i Toscana med dejligt vejr ca. 29 grader og de fleste dage høj sol kun ½ times regnvejr. Vi vender tilbage igen næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nanna og familien boede på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 16. til d. 23. juli 2011 og på Villaggio Colombo i Andora fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Fattoria Ccercatoia Alta var en fantastisk positiv oplevelse og børn er MEGET velkomne og der tages store hensyn til babyer, der sover mv. Bestemt anbefalelsesværdigt. Tid til fordybelse og ro. De laver selv en dejlig olivenolie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Ole og familie fra Ølgod boede på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Dejlig feriebolig med fin beliggenhed nær motorvej og indkøbsmuligheder. Helt igennem fantastisk imødekommende og dejligt værtspar, som nærmest "står på hovedet" for at ferieopholdet skal blive en god oplevelse.
Nem adgang til de nærligende byer Pisa, Lucca og Firenze.
Lige fra den første kontakt i forbindelse med bestilling, efterfølgende ændring og afrejse og hjemkomst har jeg oplevet en meget professionel betjening.
Jeres hjemmeside er meget informativ med gode forslag til udflugter, beskrivelse af område, byer m.m. Beskrivelsen af ferieboligerne har ramt plet, og der er ikke "oversolgt" noget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Jørn og Hanna fra Bramming boede på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Efter en fantastisk oplevelse hos Sao og Angelo sidste år, valgte vi at trodse vores faste rutine: vend aldrig tilbage til en god ferie oplevelse, den bliver ikke nær så god og der er tusinde andre gode steder vi ikke har prøvet. Men i år måtte vi bare tilbage og besøge Fattoria Cercatoia Alta. Vi blev modtaget med åbne arme, fik et stort knus og et stort velkommen tilbage! Det var som at komme tilbage og besøge gamle kære venner.

Vi havde igen i år en fantastisk uge. Lejligheden er dejlig. Den fremstår virkelig rengjort ved ankomst og det var rigtig dejligt at køleskabet var fyldt op med diverse og der var frisk frugt på fadet samt et par flasker af deres dejlige vin. Er man bare lidt interesseret i vin og god mad, deler Angelo gerne ud af sin store viden. Vi var så heldige, at der var arrangeret vin-frokost en dag vi var der, hvor vi så havde mulighed for mod en helt overkommelig pris at deltage. Her oplevede vi Angelos fremragende madkunst og Sao´s ekspertise i servering og hygge om gæsterne.

Stedet er roligt og meget fredfyldt. Vi var sammen med et hold venner og på trods af at der var andre besøgende, havde vi to familier oftest poolen og det dejlige store udekøkken for os selv.
Der er flere gode restauranter i området. Er man til køre ture, er byen Lucca ca 20 km væk. Det er en gammel hyggelig by med bymur omkring. Her kan en spadsere tur i den varme aften anbefales. Pisa og Firenze en times kørsel væk er også et besøg værd.

Vi giver stedet vores bedste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Bitten og Jørgen fra København Ø boede på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Værtsfolkene (Sao og Angello) er usædvanlig søde og gæstfri. Vores lejlighed var fin og ved ankomsten forsynet med vin, juice, mælk, brød, kaffe og te og så var der lige lagt i køleskabet, så der kunne laves noget mad – især beregnet for de sent ankomne. Det var helt overvældende. Værterne er engelsktalende og deres gård, hvor der dyrkes vin, oliven og frugt, bærer præg af mandens interesse for at lave god mad. Han har ejet en stor restaurant i London, hvor han har arbejdet i 22 år. Omgivelserne er perfekte. Dejlig swimmingpool med overdækket terrasse samt parasoller med flugtstole. Et sted man gerne kommer tilbage til.
Byen Monte Carlo er en lille hyggelig middelalderby med borg og byporte. Her finder man nogle gode restauranter –end og meget gode – nogle gallerier og en række mindre forretninger. Større supermarkeder kan man køre til på 10 min.
Summa summarum: Alt fungerede perfekt og de valgte ”boliger” var super. Landskaberne og omegnen oser af skønhed og kultur. I år var det varmt i Italien og med høj luftfugtighed. Det kunne være lidt for hedt om dagen, men aftenerne var jo skønne.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og familie fra Jyllinge boede på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Vi har været meget glade for opholdet og for jeres service.

Stedet var helt fantastisk smukt og gæstfrit. Vore værter fik os fra første sekund til at føle os velkomne – de var så søde. Børnene på 14 og 17 år faldt straks for stedet med de søde værter, de smukke omgivelser, dyrene og den lækre pool, som vi ikke var mange om at dele. Vi vil helt sikkert komme tilbage til stedet på et tidspunkt. Beliggenheden er perfekt for udflugter.

Godt råd til næstkommende er at medbringe myggemiddel. Der kan være mange myg på stedet. Et andet godt råd er at smage Angelos nyeste aperitif, som er fremstillet på druer med jordbærsmag [den hedder fragolino].

Det der kunne gøre opholdet endnu bedre var en bedre seng i køkkenet. Børnene lå meget dårligt på den tynde madras på sovesofaen. De lå næsten direkte på fjedrene. Men det kunne ikke ødelægge det samlede indtryk af en meget fin og velfungerende lejlighed hvor der ikke manglede noget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map