Agriturismo i Montecarlo i Toscana

Fattoria Cercatoia Alta

 
Fattoria Cercatoia Alta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Cercatoia Alta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecarlo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården ligger midt i det maleriske toscanske landskab med alt, hvad dertil hører af bløde bakker og vinmarker, uden for Montecarlo. Her er meget fredfyldt, og den eneste støj kommer fra dyrene, her er nemlig både heste, ponyer, et æsel og en række yderst selskabelige katte. Fattoria Cercatoia Alta er en ægte vingård, hvis primære aktivitet stadig er produktion af mange typer vin, vinsanto, grappa og olivenolie på dens 15 hektar.

Heldigvis er her også plads til borde og stole til alle lejligheder i haven, til en fælles grill og omkring 100 meter fra lejlighederne et imponerende svømmebassin med tilhørende omklædningskabine, toilet, bruser, liggestole og parasoller. Hovedbassinet er 14 x 9 meter stort (og 160 cm dybt), men neden for det er der et børnebassin på 7 x 4 meter (70 cm dybt), og over for det er der et vandmassagebassin. Alt sammen mellem vinmarkerne og oliventræer med skøn udsigt. Til sidst et par praktiske oplysninger: Her er 500 meter til nærmeste restaurant, to kilometer til indkøbsmuligheder og 35 kilometer til havet. Nærmeste lidt større by er Altopascio (ca. 5 km), hvor man bl.a. finder flere restauranter og supermarked.

Læs mere om Fattoria Cercatoia Alta

Toværelseslejligheden Rosino med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og vaskemaskine), fjernsyn med dvd-afspiller og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Der er indgang til denne lejlighed fra bagsiden af huset. Der er dør mellem denne lejlighed og Rosello, så man kan slå dem sammen, hvis man er flere end 4 personer.

Toværelseslejligheden Rossello med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og vaskemaskine), fjernsyn med dvd-afspiller og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng samt fjernsyn og badeværelse. Der er indgang til denne lejlighed fra forsiden af huset. Der er dør mellem denne lejlighed og Rosino, så man kan slå dem sammen, hvis man er flere end 4 personer.

Toværelseslejligheden Frantoio 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og vaskemaskine), fjernsyn og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Der er indgang til denne lejlighed fra bagsiden af huset. Der er dør mellem denne lejlighed og Leccino, så man kan slå dem sammen, hvis man er flere end 4 personer.

Treværelseslejligheden Leccino med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og vaskemaskine), fjernsyn og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge (den ene er en skuffeseng) samt badeværelse. NB. Adgang til badeværelset foregår gennem soveværelset med dobbeltseng. Der er indgang til denne lejlighed fra forsiden af huset. Der er dør mellem denne lejlighed og Frantoio, så man kan slå dem sammen, hvis man er flere end 6 personer.

Skjul teksten
 
 
search map