Villa i Montecarlo i Toscana

Casa il Ciliegio

 
Casa il Ciliegio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa il Ciliegio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecarlo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne fire kilometer fra vinbyen Montecarlo ligger dette selvstændige hus med flot udsigt over dal, bakker og småbyer. Her er meget fredeligt og stille, da huset ligger ved en særdeles lidet trafikeret lille vej. Ganske vist bor naboerne kun 10-15 meter væk, men det er, borset fra fuglenes sang, også alt, hvad der bryder stilheden.

Casa il Ciliegio har en stor have med et til seks personer usædvanlig stort svømmebassin på 10 x 5 meter (150 cm dybt), som er omgivet af liggestole, bord, stole, parassol og en grill. Huset er velmøbleret og personligt indrettet med ikke så få antikke møblet. Her er tre kilometer til nærmeste restaurant og fire til nærmeste by.

Læs mere om Casa il Ciliegio

Hus med 4/6 sovepladser:
- Huset er på 90 m² og ligger i to plan. I stueetagen kommer vi, via en overdækket terrasse med bord og stole, ind i en stue med sovesofa til to personer, satellitfjernsyn og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine). I stueetagen er der også et lille rum med vaskemaskine. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map