Hotel i Montecarlo i Toscana

Antica Dimora Patrizia

 
Antica Dimora Patrizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antica Dimora Patrizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecarlo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antica Dimora Patrizia ligger midt i det historiske centrum i byen Montecarlo ved foden af et fæstningsværk, der kan dateres tilbage til 1400-tallet, færdiggjort i 1555.

Denne hyggelige B&B bestyres som et familieforetagende og udbyder 4 luxusdobbeltværelser og 2 junior suites i gamle velindrettede lokaler. På stedet kan man tilfredsstille sine smagsløg med toscanske specialiteter på Enoteca Lavagna - en typisk regional restaurant, udvikle sine dufte- og smagssanser med en vinsmagning i den gamle midddelalderlige vinkælder, drømme sig væk til tonerne af klaveret i hall'en og glide væk med en bog og et glas vin øverst oppe i fællesstuen, hvorfra der er udsigt til byen.

Læs mere om Antica Dimora Patrizia

Her er reception 8-22 og personalet taler engelsk, fransk og tysk, så der skulle være en chance for at kunne finde et fælles tungemål. Værelserne er alle indrettede med fine antikke møbler betrukket i rød/gule nuancer som skaber en hjemlig atmosfære. Man finder desuden fjernsyn, telefon, mini-bar/køleskab, aircondition og selvstændigt varmeapparat, og en suite bad med hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map