Agriturismo i Montecarlo i Toscana

Al Cedro

 
Al Cedro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Cedro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecarlo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er ophøjet fred og ro herude i bakkerne tæt på den maleriske vinby Montecarlo. Du kommer til villaen ad en lille, næsten ubefærdet vej, og når du ankommer, vil du nok blive slået over det smukke landskab og idyllen.

Der er tale om en villalejlighed beliggende på anden etage af den statelige bygning, hvis historie går mange hundrede år tilbage. De sympatiske ejere bor selv på første etage (sammen med deres to hunde), mens stueetagen bruges til opmagasinering samt til et vaskerum med vaskemaskine, som ejere og gæster deler.

Læs mere om Al Cedro

Lejligheden er yderst personligt og smagfuldt indrettet. Gulvene er i ældgammel terracotta, lofterne har fritliggende bjælker, og atmosfæren er udpræget hyggelig. Det er sådan en lejlighed, man let kunne forestille sig at holde jul i! I haven finder gæsterne bord, stole, grill og en overdækket terrasse med udekøkken og flot udsigt over landskabet. Det er da for resten også i haven, at der er et rundt svømmebassin på 8 meter i diameter (130 cm dybt) med liggestole.

Lejligheden på Al Cedro

Fireværelseslejligheden Al Cedro med 6 sovepladser

er 130 m² stor og ligger på anden etage. På vejen op finder du, mellem første og anden etage, et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden består af stor stue med fjernsyn, separat køkken med fire gasblus, ovn, mikrobølge ovn samt køleskab med frostboks, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map