Villa i Monte San Savino i Toscana

Villa San Lorenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Monte San Savino hører ikke til blandt de kendteste byer i Toscana, så her møder du maleriske omgivelser, gode spisesteder og mange lokale, men ikke så mange turister. Det er ikke de dårligste forudsætninger for en god ferie.

Smuk udsigt

Udsigten over bakker og dale er smuk, og den lille vej, som går forbi huset, er så lidt befærdet, at det er uden betydning. Det er praktisk taget kun de lokale, som bor i området, der kører her.

Læs mere om Villa San Lorenzo

Bo helt for jer selv

Her kan en familie eller en lille flok venner få et hus helt for sig selv, og med byen i så kort afstand skal man heller ikke spekulere over, hvem der skal køre hjem efter middagen. Huset er for nylig istandsat og møbleret i den klassiske toscanske almuestil kaldet "arte povera" med små personlige detaljer hist og her samt enkelte antikke møbler. Rundt om huset ligger en dejlig have med havemøbler og en pool på 12 x 6 meter.

Villaen på Villa San Lorenzo

Villa m. privat pool

Husets 150 m² beboelse er fordelt på to etager. På første sal finder vi køkken (med ovn), stue med pejs og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser. I stueetagen findes én stor, rustik stue samt badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine..

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa San Lorenzo

Læs personlige anmeldelser af Villa San Lorenzo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa San Lorenzo. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa San Lorenzo

Det bedste fra Toscana

Skøn villa i smukke omgivelser - bedre end billederne viser.

Læs mere

Dejligt sted centralt i Toscana

Super dejligt hus, velbeliggende i gåafstand til hyggelig by. Haven var meget pænt holdt og stedet var ideelt for os. Vi har kun pænt at sige om stedet.

Læs mere

Charlotte og familie fra Silkeborg boede på Villa San Lorenzo i Monte San Savino fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Jo tak vi havde en rigtig dejlige uge. Det er et skønt område og et rigtig dejligt hus, ikke mindst have og poolanlæg - som vi nød meget. Dog var der lige et par forhold omkring huset som ikke var optimale. Køleskabet fungerede ikke tilfredsstillende, og vi havde problemer med det varme vand, som vi måtte vente op til 10 minutter på. Vi påpegede problemerne med vandet den første dag, og fik besked på, at lade det løbe i 3 til 5 minutter - men det var typisk nødvendigt at lade det løbe noget længere, hvorefter temperaturen ikke var stabil.

Alt i alt dog en god oplevelse at besøge Toscana og Monte San Savino og huset.

Læs mere

Kurt og familien fra Farum boede på Villa San Lorenzo i Monte San Savino fra d. 11. til d. 18. oktober 2008.

Vi har været rigtig godt tilfredse med vores ophold i Villa Lorenzo i Monte San Savino. Huset var helt perfekt, med netop den rigelige plads, som vi behøvede. Det var jo en familietur - 6 voksne og et barn på 2 år. Det var også rigtig fint, at haven var stor og indhegnet, så den lille ikke kunne rende ud. Det eneste vi skulle holde et vågent øje med var poolen, men det var nu ikke noget problem, da det først var gået op for ham, hvor koldt vandet var. Men vi andre var i poolen - i hvert fald de mest ivrige.
Selve byen var hyggelig og overskuelig, men med alle de forretninger man kunne ønske sig. Vi havde hjemmefra læst, at kaffemaskinen ikke duede, og det var sådan set korrekt, men det gjorde nu ikke noget, for når man er i Italien, laver man selvfølgelig kaffe på Italiensk. I huset er der selvfølgelig en espresso-kaffe-koger, eller hvad det nu hedder. Om området: Huset lå skønt i en olivenlund med en flot udsigt over dalen.

Læs mere

Anita og rejsefælelrne fra Randers boede på Villa San Lorenzo i Monte San Savino fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vores ferie gik godt - det er et pragtfuldt sted til totalt afslapning uden indblanding fra andre turister. Vi besøgte samme sted sidste år, så I år var vi ikke på nogle særlige udflugter. Vi kan varmt anbefale stedet, som både egner sig til afslapning i isolation eller udgangspunkt for en masse seværdigheder i nærheden.

Læs mere

Bedømmelse af Villa San Lorenzo

Læs mere
 
search map