Anmeldelser af Villa Oleandri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Oleandri

Læs personlige anmeldelser af Villa Oleandri som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Oleandri. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed

Villa Oleandri er en smuk gammel klassisk toscansk villa - der er masser af plads, og villaen er smukt indrettet. Poolen er også fin, omend lidt slidt. Men i forhold til den forholdsvist høje pris, vi betalte, var vi lidt skuffede. Huset og stedet bærer lidt præg af, at det ikke er blevet vedligeholdt, og rengøringen var ikke imponerende, fx var køleskabet og mikroovnen beskidt, og der var stadig madrester på voksdugen på spisebordet, vaskemaskinen i kælderen var slidt og noget af fronten faldet af etc etc. Badekarret kunne ikke bruges, da proppen ikke virkede (dette gjorde vi opmærksom på, men det blev ikke ordnet). Og så var der ikke hverken håndsæbe, salt, peber, køkkenrulle, opvasketabs eller andet - vi måtte ud og købe det hele, hvorefter der så var til resten af sommeren. Det burde værten sørge for - det ville gøre en stor forskel, når man ankommer til huset. Og så var udsigten lidt skuffende, da træerne tog det meste af udsynet. Alt i alt er det mest småting, for det er et skønt hus med en stor og smuk have, og vi havde en dejlig uge, men det er alligevel ting, som skal være bedre, når man giver så meget for at leje huset i en uge. Og det ville være nemt at rette op på! Til gengæld ligger huset perfekt - det tager ikke lang tid at komme til fx Firenze eller Siena. Og byen Monte San Savino var rigtig fin med gode restauranter og søde indbyggere.

Monte San Savino som feriedestination

Restaurant La Terrasse i Monte San Savino er virkelig god - kan anbefales.

In-Italia's kommentar

Hej Frederik Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Villa Oleandri. Jeg giver dig helt ret i, at Oleandri er en charmerende villa med en god beliggenhed : ) Jeg beklager, at rengøringen ikke var tilfredsstillende. Jeg håber selvfølgelig, at I kontaktede ejeren, som fik rettet op på dette under jeres ophold. Husk endelig til en anden gang at kontakte os, hvis I oplever mangler eller uregelmæssigheder under ferien, for det er lige præcis derfor, at vi sidder her. Der findes ofte ikke basisvarer (som salt, peber, olie, sukker, toiletpapir, rengøringsmidler og lignende) i en ferielejlighed/villa. Tak for anbefalingen af Restaurant La Terrasse i Monte San Savino, som jeg er sikker på, at kommende gæster vil få glæde af! Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden god gang. Mange hilsner, Amalie

Villa Oleandri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Oleandri
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

En dejlig ferie!

Et dejligt hus, hvor man virkeligt kan nyde den italienske livsstil, men med et lille, men hyggeligt køkken og nydelig terrasse! Var lidt bange vedrørende poolen baseret på anmeldelserne fra Mai, men den bekymring forsvandt da vi ankom og så poolen var ren og pæn. Rigtigt nok røg pumpen en af de første dage, men husejeren fixede det næste dag, og alt var tip top. Huset ligger over en byen og har fin udsigt, mange dejlige restauranter og utroligt venlige indbyggere!

Villa Oleandri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Oleandri
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Behageligt beliggende villa midt i Toscana

Villa Oleandri er meget flot beliggende på et bjerg over Monte San Savino. Huset og grunde er arkitektonisk hyggelige og meget familievenlige. Huset ligger en kort afstand til en asfalteret vej fra den meget smukke vej, der løber fra Monte San Savino over bjergene mod Sienna. Vejen er ikke travl, men ikke gåvenlig, hvorfor bilen er et must, selv for at få kortere strækninger.

Standarden på huset er stort set god, men med lidt efter vedligeholdelse. Vi havde problemer med at få vaskemaskinen til at fungere godt og puljen var ikke brugbar (som jeg dømmer hovedsageligt på grund af manglende rengøring / vedligeholdelse).

Afslutningsvis nydt vi stadig vores ophold meget godt og tror bestemt, at huset var værd at prisen vi betalte for en meget dejlig uge i Toscana

Monte San Savino som feriedestination

Monte San Savino ligger uden for de mest prestigefyldte vinregioner i Toscana, men med alle disse inden for rækkevidde. Dette gør vores stilling meget god. Monte San Savino som by har intet stort turisttryk, og det er muligt at finde flere ægte og behagelige omgivelser. Du kan nemt nå alle turistmålene på dagsture, og det er meget rart at vende tilbage til roen om aftenen efter at have tilbragt en dag i San Gimignano eller Firenze.

Villa Oleandri
Rent og pænt

Vedligeholdelsen var utilstrækkelig.
Gæstfrihed

Meget flot dybest set, og med gode forhold
Beliggenhed

Perfekt, den eneste mangel er, at du ikke kan gå (ikke engang med børn).
 
Selve indkvarteringen på Villa Oleandri
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Villa Oleandri

Vi havde en fantastisk uge i Villa Orelandri. Vi var der i uge 29. Vi var tre generationer afsted - 6 voksne og 4 børn (3, 5, 8 og 12). Huset var perfekt til 3 familier. Der var meget varmt og temperaturen var oppe på 35-38 grader, så soveværelset på 1 etage var ekstremt varmt. Vi kunne godt have ønsket os, at der var en ventilator, men klarede det ved at flytte sengene ud på repos'et. Poolen blev flittigt benyttet og børnene var meget glade for vippen. Vi var også meget glade for den dejlige overdækkede terrasse med en vidunderlig udsigt. Alt i alt et skønt hus som vi varmt kan anbefale til andre.

Anbefaling til kommende gæster

I byen Lucignano ligger en skøn restaurant "Le Caselle", hvor vi spiste en aften - super dejligt mad og skønne omgivelser.
Også restauranten "Belvedere" som ligger ca. 3 km. fra Villa Orelandri mod Siena - dejlig sted, god mad og en helt fantastisk udsigt.
Vi besøgte også byerne Arezzo og Siena, som også er en besøg værd.

Villa Oleandri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Oleandri
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Rikke og familie fra Skibby boede på Villa Oleandri i Monte San Savino fra d. 20. til d. 27. juni 2009.

Vi havde en vidunderlig uge (26) i Villa Oleandri lige udenfor Monte San Savino - også selvom vejret "kun" var som almindelig godt dansk sommervejr.
Et perfekt hus til to småbørnsfamilier - dog skal nævnes tilstedeværelsen af en ca.2 m. mur ned ved den store terrasse, der gjorde det umuligt at lade 2 små drenge lege der uden opsyn. Villa Oleandri ligger helt vidunderligt med en fantastisk udsigt udover byen og dalen. Og meget centralt beliggende i forhold til besøgsværdige byer og områder. Her skal ikke mindst nævnes en lille meget autentisk toscansk by, Lucignano, som ligger blot 6 km. syd for Monte San Savino. På vejen mod Siena (SS73) ligger der efter ca. 3 km. en meget hyggelig restaurant med venlig betjening - velegnet til børnefamilier.
Til slut skal lige nævnes, at vi iflg. opholdsbevis kunne hente nøglerne i en forretning mellem kl. 15 og 19. Forretningen var middagslukket indtil kl.16 og der kom først nogen med nøgle til os kl. 15.45.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Keld og familie fra Faxe Ladeplads boede på Villa Oleandri i Monte San Savino fra d. 23. til d. 30. august 2008.

Vi var 4 voksne i den modne alder af sted, og huset var bare fantastisk med en billedskøn udsigt fra terrassen.

Monte San Savino var en lille hyggelig by med et passende antal barer, isbarer og pizzeriaer (nok mest for folk i tresserne).

Jeg har desværre ikke adressen på et eminent godt spisested ved navn Belvedere, men lige før det lejede hus var der et skilt på vejen til Siena, hvor afstanden var anført som 3 kilometer, hvoraf de sidste 1½ kilometer var grusvej. Betjeningen og maden var "outstanding" og udsigten betagende. For 4 mennesker lød regningen på ca. 1.000 kr. (og der blev ikke sparet på noget). Hovedretten var vildsvin tilberedt på italiensk og kan stærkt anbefales [det må vist være http://www.ristorante-belvedere.net/eng/locali.asp ].

Alt i alt har vi været meget tilfredse med rejsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Alice og rejsefælle fra Hillerød boede på Villa Oleandri i Monte San Savino fra d. 3. til d. 10. maj 2008.

Et dejligt hus med en vidunderlig beliggenhed med udsigt til vinmarker og til selve byen. Vi sad på den overdækkede terrasse om morgenen og nød udsigten. I haven var der flere steder, man kunne sidde afhængig af sol og vind. Der var også en grill, som vi benyttede. Et meget velholdt hus. Det eneste, der kom lidt bag på os, var kulden. Huset var meget koldt, som stenhuse jo er inden sommeren, og dette var tidligt på sæsonen, men så tændte vi bare op i pejsen om aftenen. Det er rigtigt med inventaret, store flotte vinglas, det var en fornøjelse. Byen Monte San Savino var en rigtig dejlig by med et rigt udvalg af både købmand og rigtige slagtere. Alt i alt har vi nydt det. Det er et hus, som vi måske tager tilbage til en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map