Villa i Monte San Savino i Toscana

Villa Oleandri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Smuk villa hvor der er kælet for detaljerne blandt bakker og oliventræer uden for middelalderbyen Monte San Savino. Villaen er smagfuldt møbleret, og fra både haven og terrasserne har man en betagende udsigt over dalen Val di Chiana fra Arezzo til Monte Amiata.

Hjemlig atmosfære og god komfort

Når man kommer ind i den store stue, har man ikke indtrykket af at befinde sig i en udlejningsbolig, men nærmere i et privat hjem. Her er kælet for detaljerne, og små ting som gode vinglas, et par brændeovne fra slutningen af 1800-tallet og gamle indrammede dokumenter hæver villaens "hyggeværdi" til over det sædvanlige. Og så skorter det heller ikke på komforten, for her er både opvaskemaskine, vaskemaskine og naturligvis fjernsyn. Både fra haven og de to terrasser har man en betagende udsigt over dalen Val di Chiana fra Arezzo til Monte Amiata.

Læs mere om Villa Oleandri

Flot udsigt og god pool

I haven finder man ud over grill og havemøbler også et 12 x 6 meter stort svømmebassin med tilhørende badeværelse og bruser. Fra den store opholdsstue har man adgang til den største terrasse og til loggiaen, der befinder sig på hver sin side af huset. Det skal bemærkes, at det er muligt at opholde sig på alle villaens fire sider, så man kan nyde godt af solen hele dagen.

Villa med 10 sovepladser (200 m²)
- Villaens ca. 200 m² fordeler sig på to plan. I stueetagen finder man stor stue med pejs, spisestue med åbent køkken, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser. På første sal er der en stue med pejs og sovesofa til to og et soveværelse med to enkeltsenge samt en suite badeværelse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Oleandri

Læs personlige anmeldelser af Villa Oleandri som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Oleandri. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa Oleandri

God beliggenhed

Villa Oleandri er en smuk gammel klassisk toscansk villa - der er masser af plads, og villaen er smukt indrettet. Poolen er også fin, omend lidt slidt. Men i forhold til den forholdsvist høje pris, vi betalte, var vi lidt skuffede. Huset og stedet bærer lidt præg af, at det ikke er blevet vedligeholdt, og rengøringen var ikke imponerende, fx var køleskabet og mikroovnen beskidt, og der var stadig madrester på voksdugen på spisebordet, vaskemaskinen i kælderen var slidt og noget af fronten faldet af etc etc. Badekarret kunne ikke bruges, da proppen ikke virkede (dette gjorde vi opmærksom på, men det blev ikke ordnet). Og så var der ikke hverken håndsæbe, salt, peber, køkkenrulle, opvasketabs eller andet - vi måtte ud og købe det hele, hvorefter der så var til resten af sommeren. Det burde værten sørge for - det ville gøre en stor forskel, når man ankommer til huset. Og så var udsigten lidt skuffende, da træerne tog det meste af udsynet. Alt i alt er det mest småting, for det er et skønt hus med en stor og smuk have, og vi havde en dejlig uge, men det er alligevel ting, som skal være bedre, når man giver så meget for at leje huset i en uge. Og det ville være nemt at rette op på! Til gengæld ligger huset perfekt - det tager ikke lang tid at komme til fx Firenze eller Siena. Og byen Monte San Savino var rigtig fin med gode restauranter og søde indbyggere.

Læs mere

En dejlig ferie!

Et dejligt hus, hvor man virkeligt kan nyde den italienske livsstil, men med et lille, men hyggeligt køkken og nydelig terrasse! Var lidt bange vedrørende poolen baseret på anmeldelserne fra Mai, men den bekymring forsvandt da vi ankom og så poolen var ren og pæn. Rigtigt nok røg pumpen en af de første dage, men husejeren fixede det næste dag, og alt var tip top. Huset ligger over en byen og har fin udsigt, mange dejlige restauranter og utroligt venlige indbyggere!

Læs mere

Behageligt beliggende villa midt i Toscana

Villa Oleandri er meget flot beliggende på et bjerg over Monte San Savino. Huset og grunde er arkitektonisk hyggelige og meget familievenlige. Huset ligger en kort afstand til en asfalteret vej fra den meget smukke vej, der løber fra Monte San Savino over bjergene mod Sienna. Vejen er ikke travl, men ikke gåvenlig, hvorfor bilen er et must, selv for at få kortere strækninger.

Standarden på huset er stort set god, men med lidt efter vedligeholdelse. Vi havde problemer med at få vaskemaskinen til at fungere godt og puljen var ikke brugbar (som jeg dømmer hovedsageligt på grund af manglende rengøring / vedligeholdelse).

Afslutningsvis nydt vi stadig vores ophold meget godt og tror bestemt, at huset var værd at prisen vi betalte for en meget dejlig uge i Toscana

Læs mere

Bedømmelse af Villa Oleandri

Vi havde en fantastisk uge i Villa Orelandri. Vi var der i uge 29. Vi var tre generationer afsted - 6 voksne og 4 børn (3, 5, 8 og 12). Huset var perfekt til 3 familier. Der var meget varmt og temperaturen var oppe på 35-38 grader, så soveværelset på 1 etage var ekstremt varmt. Vi kunne godt have ønsket os, at der var en ventilator, men klarede det ved at flytte sengene ud på repos'et. Poolen blev flittigt benyttet og børnene var meget glade for vippen. Vi var også meget glade for den dejlige overdækkede terrasse med en vidunderlig udsigt. Alt i alt et skønt hus som vi varmt kan anbefale til andre.

Læs mere

Rikke og familie fra Skibby boede på Villa Oleandri i Monte San Savino fra d. 20. til d. 27. juni 2009.

Vi havde en vidunderlig uge (26) i Villa Oleandri lige udenfor Monte San Savino - også selvom vejret "kun" var som almindelig godt dansk sommervejr.
Et perfekt hus til to småbørnsfamilier - dog skal nævnes tilstedeværelsen af en ca.2 m. mur ned ved den store terrasse, der gjorde det umuligt at lade 2 små drenge lege der uden opsyn. Villa Oleandri ligger helt vidunderligt med en fantastisk udsigt udover byen og dalen. Og meget centralt beliggende i forhold til besøgsværdige byer og områder. Her skal ikke mindst nævnes en lille meget autentisk toscansk by, Lucignano, som ligger blot 6 km. syd for Monte San Savino. På vejen mod Siena (SS73) ligger der efter ca. 3 km. en meget hyggelig restaurant med venlig betjening - velegnet til børnefamilier.
Til slut skal lige nævnes, at vi iflg. opholdsbevis kunne hente nøglerne i en forretning mellem kl. 15 og 19. Forretningen var middagslukket indtil kl.16 og der kom først nogen med nøgle til os kl. 15.45.

Læs mere

Keld og familie fra Faxe Ladeplads boede på Villa Oleandri i Monte San Savino fra d. 23. til d. 30. august 2008.

Vi var 4 voksne i den modne alder af sted, og huset var bare fantastisk med en billedskøn udsigt fra terrassen.

Monte San Savino var en lille hyggelig by med et passende antal barer, isbarer og pizzeriaer (nok mest for folk i tresserne).

Jeg har desværre ikke adressen på et eminent godt spisested ved navn Belvedere, men lige før det lejede hus var der et skilt på vejen til Siena, hvor afstanden var anført som 3 kilometer, hvoraf de sidste 1½ kilometer var grusvej. Betjeningen og maden var "outstanding" og udsigten betagende. For 4 mennesker lød regningen på ca. 1.000 kr. (og der blev ikke sparet på noget). Hovedretten var vildsvin tilberedt på italiensk og kan stærkt anbefales [det må vist være http://www.ristorante-belvedere.net/eng/locali.asp ].

Alt i alt har vi været meget tilfredse med rejsen.

Læs mere
 
search map