Villa i Monte San Savino i Toscana

Villa Oleandri

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Smuk villa hvor der er kælet for detaljerne blandt bakker og oliventræer uden for middelalderbyen Monte San Savino. Villaen er smagfuldt møbleret, og fra både haven og terrasserne har man en betagende udsigt over dalen Val di Chiana fra Arezzo til Monte Amiata.

Hjemlig atmosfære og god komfort

Når man kommer ind i den store stue, har man ikke indtrykket af at befinde sig i en udlejningsbolig, men nærmere i et privat hjem. Her er kælet for detaljerne, og små ting som gode vinglas, et par brændeovne fra slutningen af 1800-tallet og gamle indrammede dokumenter hæver villaens "hyggeværdi" til over det sædvanlige. Og så skorter det heller ikke på komforten, for her er både opvaskemaskine, vaskemaskine og naturligvis fjernsyn. Både fra haven og de to terrasser har man en betagende udsigt over dalen Val di Chiana fra Arezzo til Monte Amiata.

Læs mere om Villa Oleandri

Flot udsigt og god pool

I haven finder man ud over grill og havemøbler også et 12 x 6 meter stort svømmebassin med tilhørende badeværelse og bruser. Fra den store opholdsstue har man adgang til den største terrasse og til loggiaen, der befinder sig på hver sin side af huset. Det skal bemærkes, at det er muligt at opholde sig på alle villaens fire sider, så man kan nyde godt af solen hele dagen.

Villa med 10 sovepladser (200 m²)
- Villaens ca. 200 m² fordeler sig på to plan. I stueetagen finder man stor stue med pejs, spisestue med åbent køkken, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser. På første sal er der en stue med pejs og sovesofa til to og et soveværelse med to enkeltsenge samt en suite badeværelse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa San Lorenzo

Monte San Savino, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Palazzolo Alto

Monte San Savino, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Verde

Lucignano, Toscana

La Collina dei Fiori

Castiglion Fiorentino, Toscana

Podere La Vigna

San Giustino Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map