Agriturismo i Monte San Savino i Toscana

Tenuta Brancoleta

 
Tenuta Brancoleta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Brancoleta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monte San Savino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nydelig ejendom med 4 ferielejligheder

Eleonora og hendes familie har indrettet deres landejendom på bedste vis. Der er behagelig grusvej fra landevejen til gården, og så snart du kører ind af porten, vil du opleve hele landskabet rundt om. Ejerne bor i det første hus, mens gæsterne indlogeres i den anden bygning. Bilen parkeres under skyggefulde træer, og så er der få trin til den store græsplane med poolen og lejlighederne.

Pool med masser af plads i solen og i skyggen

Ingen tvivl om at højdepunktet for dette hus er poolområdet. Ved poolen kan du ligge i solen og solbade, mens du nyder landskabet, eller hvile i skyggen under den enorme pavillon, åben på alle sider, der ligger mellem huset og lejlighederne. Her kan du samle bordene med de andre gæster eller være helt for dig selv, som det passer dig. Lejer du alle fire lejligheder, så er dette det perfekte sted at samles til måltiderne, da du også kan benytte gårdens store grill og udekøkken til at tilberede måltiderne.

Fælles lokale til de koldere årstider

For enden af huset er der også et fælles område, hvor man kan sidde, hvile og samles i det koldere årstiderne, eller hvis vejret skulle vise sig fra sin bedste side – blæser det for meget ved poolen, så kan man sidde her både udendørs eller udendørs, hvor der engang var den gamle vinkælder (det ligger delvist i kælderniveau og har fælles køkkenfaciliteter). Det er et glimrende og hyggeligt selskabslokale til at se en film eller en fodboldkamp, hvor man kan råbe og skrige uden at forstyrre de medrejsende eller de øvrige gæster, der ikke ønsker at være med.

Her er de opmærksomme på dit privatliv

Der er ikke skiltning til huset, derfor vil du få leveret præcise koordinater til indkørsel fra vejen og til huset. Eleonora har valgt at ikke at sætte skilte op, fordi hun ønsker at gæsterne ikke skal forstyrres af forbikørende turister, der leder efter et sted at bo, spise eller fotografere.

Gode lejligheder med egen terrasse og mere til

Eleonora er meget stolt af den feedback, hun får fra gæsterne, og vi må sige, at hun har gjort alt for at skabe en hjemlig stemning med alle de betænkelige bekvemmeligheder, du er vant til dagligt. Lejlighederne har alle aircondition, opvaskemaskine, wi-fi internetforbindelse og en god terrasse. De er meget rummelige, men sovepladserne er udelukkende placeret i soveværelserne, så ingen skal sove i opholdsstuerne. Indretningen er i klassisk toskansk stil og dog meget lysrige og aktuelt. Eftersom hvert værelse har eget badeværelse, kan to par sagtens deles om en feriebolig, som også er perfekt til familier med børn.

Lejlighederne på Tenuta Brancoleta

Treværelseslejlighed Girasole med 4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejligheden Girasole ligger i stueetagen og er ca. 80 m². Den består af rummelig opholdsstue med pejs, sat-TV, DVD og sofaarrangement samt køkkenhjørne udstyret med opvaskemaskine, dansk kaffemaskine samt komfur med fire gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Hvert soveværelse har eget badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse (portico) med bord, stole, grill og udsigt over pool.

Treværelseslejlighed Archetto med 4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejligheden Archetto ligger i stueetagen og er ca. 75 m². Den består af rummelig opholdsstue med pejs, sat-TV, DVD og sofaarrangement samt køkkenhjørne udstyret med opvaskemaskine, dansk kaffemaskine samt komfur med fire gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Hvert soveværelse har eget badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse (portico) med bord, stole, grill og udsigt over pool.

Treværelseslejlighed Papavero med 4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejligheden Papavero ligger i stueetagen og er ca. 80 m². Den består af rummelig opholdsstue med pejs, sat-TV, DVD og sofaarrangement samt køkkenhjørne udstyret med opvaskemaskine, dansk kaffemaskine samt komfur med fire gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Hvert soveværelse har eget badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse (portico) med bord, stole, grill og udsigt over pool.

Treværelseslejlighed Tabaccaia med 4 sovepladser (1. sal med terrasse)

Lejligheden Tabaccaia ligger på første sal og er ca. 100 m². Den består af stor opholdsstue med pejs, sat-TV, DVD og sofaarrangement, køkken udstyret med opvaskemaskine, dansk kaffemaskine samt komfur med fire gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Hvert soveværelse har eget bad med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til udendørs lille terrasse (portico) med bord, stole og du har adgang også til terrassen nedenunder, som er udstyret med grill, bord og stole.

 
 

Gæstebedømmelser af Tenuta Brancoleta

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Brancoleta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Brancoleta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk sted

Rigtig god modtagelse af ejeren.
Rigtig fine lejligheder som ligger lige ud til poolen og en stor flot have.
Det er et sted som vi klart vil besøge igen.

Læs mere
 
search map