Villa i Monte San Savino i Toscana

Palazzolo Alto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne smukke villa ligger flot højt i landskabet med en smuk udsigt lidt uden for den lille landsby Palazzuolo. Villaen er godt møbleret, og i dens skyggefulde have findes et 12 x 6 meter (1,00 - 1,40 meter dybt) stor pool og grill.

Hvis man på en hed sommerdag ikke ønsker at spise indendørs eller i haven, så byder den store overdækkede terrasse på glimrende muligheder for at indtage mad og drikke i svale omgivelser. Indkøbene og restaurantbesøg henvises til Monte San Savino, der ligger 10 km herfra.

Villa med 10 sovepladser (ca. 240 m²):
- Villaen er på hele 240 kvadratmeter, som er fordelt på to plan. I stueetagen finder vi køkken/alrum med ildsted, opholdstue med udsigt til haven og lige ud for stuen en overdækket terrasse med bord og stole. På første sal findes stue med pejs og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng hvoraf det ene med badeværelse/toilet en suite, soveværelse med to enkeltsenge med badeværelse/toilet en suite og - for at det ikke skal være løgn - et tredje badeværelse/toilet med karbad. I et lille anneks få meter fra hovedbygningen findes et fjerde soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med lille karbad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Villa San Lorenzo

Monte San Savino, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Dimora dei Venti

Scafa Alta, Sicilien

Populært i Toscana

search map