Villa i Monte San Savino i Toscana

Palazzolo Alto

 
Palazzolo Alto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzolo Alto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monte San Savino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke villa ligger flot højt i landskabet med en smuk udsigt lidt uden for den lille landsby Palazzuolo. Villaen er godt møbleret, og i dens skyggefulde have findes et 12 x 6 meter (1,00 - 1,40 meter dybt) stor pool og grill.

Hvis man på en hed sommerdag ikke ønsker at spise indendørs eller i haven, så byder den store overdækkede terrasse på glimrende muligheder for at indtage mad og drikke i svale omgivelser. Indkøbene og restaurantbesøg henvises til Monte San Savino, der ligger 10 km herfra.

Læs mere om Palazzolo Alto

Villa med 10 sovepladser (ca. 240 m²):
- Villaen er på hele 240 kvadratmeter, som er fordelt på to plan. I stueetagen finder vi køkken/alrum med ildsted, opholdstue med udsigt til haven og lige ud for stuen en overdækket terrasse med bord og stole. På første sal findes stue med pejs og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng hvoraf det ene med badeværelse/toilet en suite, soveværelse med to enkeltsenge med badeværelse/toilet en suite og - for at det ikke skal være løgn - et tredje badeværelse/toilet med karbad. I et lille anneks få meter fra hovedbygningen findes et fjerde soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med lille karbad.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Palazzolo Alto

Læs personlige anmeldelser af Palazzolo Alto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzolo Alto. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Palazzolo Alto

Dejlig og afslappende familieferie :-)

Vi fandt huset efter en lille smuttur forbi og ankom ved 18-tiden. Meget venlig modtagelse af Mirella, som tilmed sørgede for en fin buket og en flaske af den lokale hvidvin til os. Vi nød opholdet i fulde drag - børn som voksne - og kan kun anbefale huset med den fantastiske udsigt og en stilhed og ro, der var sundt for sjælen.

Husets gartner - en sød dame, Monica, sørgede for vedligeholdelse af swimmingpool m.m. Meget let af kommunikere med.

En anbefaling til husets ejer er at tænke i udskiftning af sengene til en lidt bedre (hårdere) og længere model :-) - men når det er sagt, var det ikke noget, der forstyrrede den gode ferieoplevelse.

Læs mere

Dejligt sted med god plads MEN meget gamle og korte senge

Et rigtigt dejligt sted for to familier. Både hus og pool var skønne. Men sengene i huset var MEGET gamle og slidte og ikke mindst korte. Ligeledes kunne det være rart med insekt net for vinduerne, da der kommer mange kryb ind om natten, når vinduerne er åbne pga. varmen. Det ville ikke kræve mange penge (nye ikea senge ville være en stor forbedring) for at oplevelsen kom helt i top til fem stjerne :)

Læs mere

Eva og venner fra Kirke Hyllinge boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har været meget glade for vores ophold i den lille by uden for Monte San Savino. Huset og stedet var rigtig dejligt. Smuk beliggenhed. Det var dog lidt vanskeligt at finde, men det gik.
Da vi havde huset fra kl. 15 lørag eftermiddag, undrede det os at hende der skulle modtage os slet ikke var færdig med bl.a. at rede senge. Hun gik der til kl. 17.30. Hun kunne desværre kun tale italiensk, som vi overovedet ikke forstod. Poolen nød vi meget. Der var dog problemer med motoren. Den havemand der kom hver dag (for at holde øje med os) kunne vi ikke forklare at der var noget galt, da han kun talte italiensk.
Dog var der et godt stykke til indkøbsmuligheder (ca. 10 km på en ret snoet vej). Det var dog en rigtig smuk tur, som vi nød hver morgen, når vi skulle hente morgenbrød. Der var en rigtig god slagter i Monte San Savino. Der er marked i Monte San Savino onsdag formiddag, især med lækre grøntsager og frugt.

Lørdag hvor vi skulle af sted, kom der allerede ca. kl. 8.30 3 damer, som skulle gøre rent. Det forstyrrede vores sidste mogenbord. Værtinden kom så først kl. 10.30 for at aflevere depositum, hvilket betød at vi kom for sent til Pisa, hvor vi skulle aflevere lejede biler.

De negative ting kom vist til at fylde lidt meget. Vi har dog været yderst tilfredse både med jeres informationer og med stedet.

Læs mere

Hannelise og familie fra Greve boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Palazzolo Alto er et dejligt hus med god plads, stort køkken med alt hvad der behøves selv en expressomaskine, så der blev lavet dejlige måltider.
Haven - swimming-poolen og omgivelserne er dejlige, så vi nød det rigtigt.
Det ville have været en stor hjælp, såfremt den nøgleansvarlige og den søde havemand havde talt bare en smule engelsk, tysk eller fransk, for man er på herrens mark, når det går med hast på italiensk. Det kunne afhjælpes ved at der lå bare lidt skriftligt om f.eks. hvor der var restauranter, indkøbsmuligheder, åbnings-lukketider for disse samt hvornår havemanden kom, samt at han bortfjernede skrald (og der er meget når man er 8 personer) + at han sælger rødvin og dejlig olie.
En stor oplevelse for os alle var alle ildfluerne, der susede rundt når det blev mørkt, samt den omskiften i vejret fra sol og varme (op til 35 grader om dagen) og så haglvejr en af aftenerne, med hagl så store at jeg aldrig har set lignende. Turene rundt til alle de smukke byer og landskaber var også en ople

Læs mere

Gert og hans familie fra Måløv boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 2. til d. 16. oktober 2004.

Vi var meget tilfredse med vort ophold i Palazuolo Alto og vil gerne vende tilbage en anden gang. Huset var pænt holdt og der var masser af plads til 3 par, som vi var. Vi var meget betagede over udsigten og beliggenheden i den meget lille landsby, hvor vi kunne følge med i beboernes petanquespil om aftenen. Der var også mulighed for nogle gode ture i den skovrige omegen. I det hele taget var beliggenheden meget ideel til at få set det meste af Toscana på dagsture. Vi har været i Firenze, Siena, Montepulciano, Montalcino Monte Antico, Cortona samt flere af de små byer i umiddelbar nærhed Palazuolo Alto. Vi kan kun anbefale både In-italia og feriehuset og vi synes at vi har haft en rigtig god ferie. Jeg medsender nogle få foto af det som vi ser som det typiske Toscana.

Læs mere

Bedømmelse af Palazzolo Alto

Læs mere
 
search map