Anmeldelser af Lo Stemma

 
Lo Stemma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Lo Stemma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monte San Savino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Lo Stemma

Læs personlige anmeldelser af Lo Stemma som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Lo Stemma. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ingelise og familie fra Støvring boede på Lo Stemma i Monte San Savino fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi havde alle tiders tur til Monte San Savino og varmen kunne vi heller ikke klage over. Da vi kom til byen lørdag hen mod aften og efter møje og besvær og et opkald til In-Italia fordi vores vært ikke kunne engelsk, som der ellers var blevet sagt, blev vi eskorteret ud til Villa Lo Stemma. Her stod værtens familie klar med lidt italienske lækkerier og vin og sodavand til os, sikke en flot modtagelse. Efter lidt armbevægelser og brug af diverse ordbøger og lidt forsøg på samtale fik vi huset at se og det var lige som vi havde forventet, for ikke at nævne poolen, alt levede op til vore forventninger. Vi vil også gerne understrege at motorvejens larm ikke er generende, ikke noget som vi tog notits af. Byen og området omkring Monte San Savino er et flot område og vi var også ude at se os omkring, men med omkring 40 graders varme holdt vi os meget til poolen. Lidt kendskab til det italienske sprog vil være en fordel. Sidst men ikke mindst blev der taget afsked med en grillaften dagen før vores afrejse, vores vært lavede ganske enkelt afskedsmiddag til os og kom ud på afrejsedagen og sagde farvel, utrolige gæstfrie mennesker. Her var lidt om vores første rejse til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map