Villa i Monte San Savino i Toscana

Lo Stemma

 
Lo Stemma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Lo Stemma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monte San Savino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er sjældent, at selvstændige huse med al komfort og eget svømmebassin kun har seks sovepladser, men det hænder, når man ved istandsættelsen har respekteret den gamle tradition, nemlig at det kun var dyrene og redskaberne, som boede i stueetagen, mens menneskene boede på første etage. Villa Lo Stemma er et sådant tilfælde.

Huset er malerisk, især udefra, og indendøre kan vi bedst beskrive indretningen som yderst personlig, en sælsom blanding af antikke møbler og "morsomme" tekster i rammer. Svømmebassinet er stort (12 x 6 meter) til kun seks personer, og her findes såvel vaskemaskine som opvaskemaskine.

Læs mere om Lo Stemma

Den eneste årsag til, at huset ikke koster mere, er at motorvejen er forholdsvis tæt på. Man skal derfor ikke forvente sig absolut fred og ro, men til gengæld får man meget for pengene.

Villa med 6 sovplatser:
- Villaens 80 m² er som sagt fordelt på to etager. Her finder man opholdsstue med pejs, spisekøkken, to soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med vaskermaskine, opvaskemaskine, fjernsyn, ovn og strygejern.

Skjul teksten
 
 
search map