Villa i Monte San Savino i Toscana

La Maestà

 
La Maestà er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Maestà er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monte San Savino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nydelig villa beliggende på et udsigtsted, hvorfra du betragter byen Monte San Savino og Chiana-dalen. Skråningerne omkring villaen er dækket med oliventræer, som skærmer huset for de forbikørendes blikke. Der er ca. 2 km til byen, hvor du finder indkøbsmuligheder og spisesteder.

Udsigten er især betagende fra den store møblerede overdækkede terrasse på første sal, hvorfra du kan nyde det flotte panorama fuldt ud. I kort afstand fra huset har man installeret et svømmebassin på 6 x 12 meter (dybden går fra 1,10 til 1,80 meter) omgivet af parasoller og liggestole. Bassinets filtrering fungerer med salt, således at vandet ikke lugter af klor, men smager af salt.

Læs mere om La Maestà

Villa med 8/12 sovepladser (ca. 200 m²):
- Villaen er fordelt på to etager og er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, satellitfjernsyn, strygejern samt barnestol. I stueetagen findes rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og pejs, badeværelse med toilet og bruser samt rummeligt, men lavt (2 meter), gennemgangsrum med sofa og lænestole. På første sal er der et soveværelse med to enkeltsenge og en lys opholdsstue, hvor der er installeret en dobbeltsovesofa og en køjeseng og kan gøres "privat" ved at trække et gardin for. Fem trappetrin op findes endvidere to soveværelser med dobbeltseng, et mindre soveværelse med køjeseng og to badeværelser med toilet og bruser. Husets første sal er forbunden med stueetagen ad både en indendørs og en udendørs trappe.

Skjul teksten
 
 
search map