Agriturismo i Montalcino i Toscana

Villa Tusco

 
Villa Tusco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Tusco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montalcino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Langs den middelalderlige Via Francigena, hvoraf pilgrimmerne vandrede for at komme til og fra Rom, ligger den lille flække Torrenieri, der blev grundlagt mellem det 10. og det 12. århundrede. Beliggenheden var i sin tid strategisk, da man herfra havde adgang til Arbia-dalen, Orcia-dalen og Chiana-dalen. Her ligger Villa Tusco, som oprindelig var et snedkerværksted.

I den lille landsby Torrenieri finder du en god bager, et par caféer og et par spisesteder. Den nærmestliggende restaurant er meget besøgt af de lokale. Her serveres pizza såvel som toskanske specialiteter, og det er en god idé at bestille bord, hvis man vil være sikker på at få plads enten på den udendørs terrasse eller indendørs.

Læs mere om Villa Tusco

Til Villa Tusco hører der svømmebassin med vandmassage, have på 2.000 m² samt en lille legeplads. Huset er i dag blevet gennemgribende restaureret og opdelt i 5 lejligheder på ca. 40-50 m² hver. I den ene af lejlighederne bor ejeren selv, mens de fire andre udlejes på dagsbasis.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal. De består af opholdstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Vi gør opmærksom på, at lejlighederne i stueetagen er temmeligt mørke, men til gengæld har de den fordel at have en lille terrasse udenfor døren. Lejlighederne på første sal er meget lysere og absolut at foretrække, til trods for at man skal gå et par trappetrin ned for at spise udendørs.

Skjul teksten
 
 
search map