Agriturismo i Montalcino i Toscana

Podere La Casa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt blandt vinmarkerne for foden af Montalcino ligger Podere La Casa, som er en del af den berømte vingård Tenuta Caparzo, der er kendt som en af de bedste producenter af Brunello di Montalcino. Her er tre lejligheder, som deles om en stor pool. Alle lejligheder har privat terrasse.

Lejligheder med bekvemmeligheder

Dette stemningsfulde gamle bondehus ligger tæt ved den vinmark, hvorfra gårdens enkeltmarksvin La Casa kommer fra. Podere La Casa er opdelt i tre rummelige lejligheder, der alle er indrettet i en passende rustik stil, men på samme tid har moderne bekvemmeligheder som satellitfjernsyn, opvaskemaskine, gode køkkenfaciliteter, centralvarme (men også pejs) samt tyverialarm.

Læs mere om Podere La Casa

Skøn udsigt

Til fælles brug for de tre lejligheder er her desuden en vaskemaskine. Rundt om huset ligger en 3000 m² stor grund, en stor terrasse med skøn udsigt og en pool på 15 x 5 meter (160 cm dyb) med tilhørende liggestole, omklædningskabiner og brusere, parkeringsplads, pizzaovn og grill. Montalcino med alle sine butikker og restauranter ligger seks kilometer væk.

Lejlighederne på Podere La Casa

Lejlighed m. 2 soveværelser (Gelsio)

Er på 80 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, satellitfjernsyn og køkkenhjørne (udstyret med komfur, køleskab og opvaskemaskine), hvorfra der er udgang til privat have med udsigt til Montalcino, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med smal dobbeltseng (må benyttes af én person) og endnu et badeværelse med toilet og karbad. Lejligheden har udover privat have ved indgangsdøren også to private terrasser med udsigt til svømmebassinet fra den ene.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Olivo)

Er på 90 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, satellitfjernsyn og åbent køkken (udstyret med komfur, køleskab og opvaskemaskine), hvorfra der er udgang til haven, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med toilet og karbad. Fra begge soveværelser er der adgang til privat terrasse, den ene med udsigt til svømmebassinet.

Lejlighed m. 4 soveværelser (Loggia)

Er på 160 m² og ligger på første sal. Lejligheden består af stor stue med pejs, satellitfjernsyn og åbent køkken (udstyret med komfur, to køleskabe og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og to badeværelser, begge har toilet, det ene har bruser, det andet karbad. Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens private overdækkede terrasse, hvor der er bord og stole til fire personer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere La Casa

Læs personlige anmeldelser af Podere La Casa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere La Casa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Podere La Casa

Lejlighed i original Italiensk stil.

Med lidt besvær fandt vi Podere La Casa. De smukkeste omgivelser, fred og ro samt den smukkeste udsigt. Mange muligheder for en travetur i vinmarkerne.
Beliggenheden er helt i top og det kræver ikke lang transport tid at komme rundt og se de mange smukke steder og byer.
Lejligheden var som beskrevet og pæn og ren. Vi har hygget os ved poolen og benyttet den udendørs gril.
Det italienske brød har ikke en sprød skorpe så derfor manglede vi en franskbrødskniv. Lidt mere service og et rivejern ville være dejlig.
Poolen og området ved poolen er skøn skøn, men hynder til stole og liggestolene mangler.
En rigtig dejlig oplevelser som vi kun kan anbefale.

Læs mere

Stor lejlighed midt i vinmarkerne

Vi var meget begejstrede for stedet. Fin lejlighed med privat terrasse ned mod poolen. Lejligheden var dejlig stor og placeringen god, hvis man gerne vil besøge Brunello producenter. Carpazo vinhuset, som ejer ferielejlighederne laver vinsmagning et par km væk. Det var fint. Men brug lidt tid på at researche, hvor de gode vinhuse ligger. Vi besøgte et andet sted, som havde fantastisk vin. Googlede det bare og fandt det via Google maps.
Der er fine udflugtsmål i området til Montalcino og Montepulciano.
Tag badehåndklæde med til poolen hjemmefra. Det findes ikke på stedet. Og det var også en fordel at have badevinger og badetøfler til de varme klinker med hjemmefra. Det kan ikke købes dernede.

Læs mere

Fantastisk lejlighed

Vi har nydt et ophold på 10 dage i Podere La Casa. Mens vi var der boede der kun en anden familie fordelt på de to øvrige lejligheder.

Læs mere

Bedømmelse af Podere La Casa

Læs mere

Skønt ophold i smukke omgivelser

Dejlig ophold i smukke omgivelser. Autentisk bolig som dog er meget spartansk udstyret med få køkken remedier. Rent og pænt. Kunne ønske os myggenet for dørene. Super dejlig pool område og meget venlig modtagelse.

Læs mere

Ferie i september

Smukt og roligt sted at holde sin ferie i Toscana. Tæt på Montalcino og andre af de charmerende vinbyer. Oplevede at vinhøsten startede på markerne omkring os.

Læs mere
 
search map