Agriturismo i Montalcino i Toscana

Podere La Casa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt blandt vinmarkerne for foden af Montalcino ligger Podere La Casa, som er en del af den berømte vingård Tenuta Caparzo, der er kendt som en af de bedste producenter af Brunello di Montalcino. Her er tre lejligheder, som deles om en stor pool. Alle lejligheder har privat terrasse.

Lejligheder med bekvemmeligheder

Dette stemningsfulde gamle bondehus ligger tæt ved den vinmark, hvorfra gårdens enkeltmarksvin La Casa kommer fra. Podere La Casa er opdelt i tre rummelige lejligheder, der alle er indrettet i en passende rustik stil, men på samme tid har moderne bekvemmeligheder som satellitfjernsyn, opvaskemaskine, gode køkkenfaciliteter, centralvarme (men også pejs) samt tyverialarm.

Læs mere om Podere La Casa

Skøn udsigt

Til fælles brug for de tre lejligheder er her desuden en vaskemaskine. Rundt om huset ligger en 3000 m² stor grund, en stor terrasse med skøn udsigt og en pool på 15 x 5 meter (160 cm dyb) med tilhørende liggestole, omklædningskabiner og brusere, parkeringsplads, pizzaovn og grill. Montalcino med alle sine butikker og restauranter ligger seks kilometer væk.

Lejlighederne på Podere La Casa

Treværelseslejligheden Gelso med 3 sovepladser

Er på 80 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, satellitfjernsyn og køkkenhjørne (udstyret med komfur, køleskab og opvaskemaskine), hvorfra der er udgang til privat have med udsigt til Montalcino, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med smal dobbeltseng (må benyttes af én person) og endnu et badeværelse med toilet og karbad. Lejligheden har udover privat have ved indgangsdøren også to private terrasser med udsigt til svømmebassinet fra den ene.

Treværelseslejligheden Olivo med 4 sovepladser

Er på 90 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, satellitfjernsyn og åbent køkken (udstyret med komfur, køleskab og opvaskemaskine), hvorfra der er udgang til haven, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med toilet og karbad. Fra begge soveværelser er der adgang til privat terrasse, den ene med udsigt til svømmebassinet.

Femværelseslejligheden Loggia med 7 sovepladser

Er på 160 m² og ligger på første sal. Lejligheden består af stor stue med pejs, satellitfjernsyn og åbent køkken (udstyret med komfur, to køleskabe og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og to badeværelser, begge har toilet, det ene har bruser, det andet karbad. Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens private overdækkede terrasse, hvor der er bord og stole til fire personer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map