Agriturismo i Montalcino i Toscana

Podere Brizio

 
Podere Brizio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Brizio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montalcino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Podere Brizio ligger 8 km fra Montalcino, og da det er en vingård, er det næsten overflødigt at nævne, at de producerer Brunello di Montalcino (og fire andre rødvine samt dessertvinen vinsanto). Gården ligger fredeligt og smukt med udsigt over vinmarkerne, olivenlundene og bakkerne.

I den store have finder vi et svømmebassin på 15 x 8 meter og en tennisbane (grus). Her er omkring en kilometer til de nærmeste indkøbsmuligheder, medmindre man bare skal have noget at drikke, for så ligger gårdens kælderudsalg ikke langt væk.

Læs mere om Podere Brizio

Her er otte lejligheder af forskellig størrelse til udlejning, og her er intet krav om fast skiftedag. Lejlighederne er i den typiske, rustikke toscanske stil med gulve i terracotta, fritliggende bjælker i loftet samt et simpelt og gedigent møblement. Alle lejligheder har adgang til bord og stole, så man kan nyde maden (og ikke mindst vinen!) i det fri.

Læs om lejlighederne på Podere Brizio

Skjul teksten
 
 
search map