Anmeldelser af Le Camere di Bacco

 
Le Camere di Bacco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Camere di Bacco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montalcino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Camere di Bacco

Læs personlige anmeldelser af Le Camere di Bacco som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Camere di Bacco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Randi og familien fra Holstebro boede på Palazzo Bandino i Chianciano Terme fra d. 12. til d. 15. juli 2008, på Le Camere di Bacco i Montalcino fra d. 15. til d. 18. juli 2008 og på Hotel Como i Como fra d. 18. til d. 19. juli 2008.

Vi vil gerne takke for den gode service i forbindelse med planlægningen af vores ferietur til Italien - i første omgang via jeres inspirerende og informative hjemmeside, dernæst i form af venlig og kompetent betjening i form af mail og telefonsamtaler.
Vi har haft en fantastisk ferie. Efter en uge på et dejligt hotel ved rivieraen, gik vores tur til Toscana. Vi boede på Palazzo Bandino lidt uden for Chianciano Terme, et sted vi varmt kan anbefale. Søde værtsfolk/ansatte, flotte værelser/badeværelser, dejlig udsigt over landskabet, dejlig pool, hyggelig restaurant med fantastisk dejlig mad (kun 20 euro for 4 retter med vin, kaffe og grappa). På stedet holder de også madkurser, det kunne bestemt også være spændende at prøve, næste gang, vi kommer derned:) I Chianciano Terme kan Terme Sensoriali anbefales, hvis man har lyst til at prøve et kurbad.
I Montalcino boede vi på det lille pensionat Le Camera di Bacco, lige midt i denne lille Brunelloby. Værelserne var udmærkede, og det var et fint udgangspunkt for at opleve byen.
På vejen hjem overnattede vi en enkelt nat i Como. Hotellet var udmærket, men pga støj fra fest på tagterrassen og trappen derop, fik vi ikke sovet så meget. Så 4. etage kan ikke anbefales. Sørg for at ankomme tilpas tidligt, så man kan nå at shoppe lidt. De har meget lækkert tøj i Como, og til meget rimelige priser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map