Anmeldelser af Appartamento Pierangioli

 
Appartamento Pierangioli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Pierangioli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montalcino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Pierangioli

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Pierangioli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Pierangioli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mogens og 2 venner fra Valby boede på Appartamento Pierangioli i Montalcino fra d. 17. til d. 24. april 2004, efter de havde været et par dage i Rom. Efter hjemkomsten har Mogens lavet sin egen hjemmeside med deres oplevelser. Vi har taget introduktionen med her, resten kan man klikke sig videre til at se.

Kim, Annie og Mogens (sidstnævnte kaldet "jeg" i det følgende) skulle til Italien. Det skulle gå stærkt, og så må man tage hvad man kan få!
Jeg stod for rejsen, og de andre for den fulde accept af resultatet.
Det blev heldigvis et fantastisk godt resultat takket være det rejsebureau som jeg ret hurtigt fandt frem til på nettet: In-Italia.
In-Italia's side er et overflødighedshorn af muligheder udi det italienske. Det skulle vise sig at de også har et meget kompetent personale der er i stand til at give en ypperlig vejledning!
Klik her for at læse hele rejsebeskrivelsen : http://italia2004.1go.dk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Niels Jørgen og hans kone fra Odense besøgte Montalcino, hvor de boede på Appartamento Pierangioli fra d. 2. til d. 6. juli 2002, efter at de havde været i Castiglioncello og inden de kørte videre til Firenze. Han skrev efter rejsen:

Vi kørte en skøn tur gennem Volterra og Siena ned til Montalcino, som ligger fantastisk flot oppe på bjerget med en udsigt, hvor man næsten skal knibe sig i armen for at forstå, at det er rigtigt. Lejligheden var klar til os - og den levede op til vore forventninger. Den var stor og rummelig og havde alle faciliteter, som grundlag for et godt ophold. Centralt placeret på hovedstrøget (at så italienerne taler meget højt og sent om aftenen nede på gaden) er en af de oplevelser, vi må tage med. I de smalle gader runger det meget, men kl. 23.30 var der stort set ro. En spændende by med et godt miljø - interessant borg og mange gode spisesteder. En lille by, hvor man kommer tæt på den lokale befolkning. 
Vi kørte spændende udflugter til vingården Altesino og til Montepulciano. 
Alt i alt et skønt ophold. (men hvorfor lærer personalet på stedet ikke bare en smule engelsk). Det er lidt svært at gøre sig forståelig, men de var venlige og imødekommende overfor os - ingen problemer overhovedet. Vi skulle ikke betale depositum eller for el. Det var bare dejligt.
Generelt en god og vellykket tur, som lægger op til en henvendelse til IN-ITALIA en anden gang, når vore rejsemål er Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map