Feriebolig i Montalcino i Toscana

Appartamento Pierangioli

 
Appartamento Pierangioli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Pierangioli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montalcino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Montalcino - der med sine fabelagtige Brunello-vine, sin imponerende borg og sin hyggelige stemning, burde udgøre et obligatorisk besøg under ethvert ophold i Toscana - ligger Appartamento Pierangioli. Når man træder ud af porten i stueetagen, står man på hovedgaden og beskuer byens majestætiske rådhus, der ligger under 100 meter nede af gaden. Der er ca. 400 m til borgen.

Den dejlige lejlighed ligger lige på byens hovedstrøg og tilbyder et glimrende udgangspunkt for udforskning af denne så spændende del af Toscana og dens mange vingårde. Samtidig har man her den store fordel at have restauranterne lige for hånden, så man ikke skal ud i den kedelige beslutning om, hvem der skal køre hjem efter middagen, og det må bestemt siges at være en stor fordel, da en af Montalcinos bedste restauranter, "Il Grappolo Blu", ligger få meter fra lejligheden.

Læs mere om Appartamento Pierangioli

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (2. sal)
- Den velmøblerede lejlighed (70 m²) ligger i et gammelt palæ og består af stue med fjernsyn og sovesofa for to personer, spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelser/toilet.

Skjul teksten
 
 
search map