Agriturismo i Montaione i Toscana

Residence Santa Maria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Få kilometer uden for den hyggelige lille by Montaione ligger Residence Santa Maria i fredelige omgivelser. For en gangs skyld skal du her ikke ud og køre på grusvej for at komme frem til den landlige idyl, for Santa Maria ligger lige op til en ganske lille og lidet befærdet asfalteret vej.

Privat terrasse

Alt ånder fred, og drømmen om en gammel vingård i Toscana leves her fuld ud af gæster, skønt bygningerne faktisk ikke er mere end et par tiår gamle. Dette har den heldige konsekvens, at de alle er opført med tanke på, hvad man som ferierende sætter pris på: en komfortabel lejlighed og en privat terrasse, hvor man kan nyde det gode vejr og kølige drikkevarer.

Læs mere om Residence Santa Maria

Tæt på pizzeria

I haven finder du en 14 x 7 meter stor pool omgivet af parasoller og liggestole, og ved receptionen er der en vaskemaskine til fælles brug for alle gæsterne. Den nærmeste bar og pizzeria er kun 400 meter væk, og kører du et par kilometer mod Montaione (der er 5 km væk) finder du et glimrende udsalg af charcuteri og kød ("Mattone Due"). I Montaione er der forresten også et supermarked og diverse andre butikker.

Stor hjælpsomhed og smil

De to søstre Laura og Stefania modtager jer her med et smil og stor hjælpsomhed, mens deres far passer haven, så den på alle årstider er ufatteligt velplejet og indbydende. Søstrene står også til rådighed med hjælp og vejleding til vinsmagning, hvor der er lokale markeder, outlets, gode restauranter og meget, meget mere.

Lejlighederne på Residence Santa Maria

Lejlighed m. 1 soveværelse

Ligger på første etage eller i stueetagen og er 38 m². Den består af stue med køkkenhjørne (kogeblus og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen overdækket terrasse eller balkon.

Lejlighed (superior) m. 1 soveværelse

Ligger i stueetagen eller på første etage og er ca. 48 m². De består af stue med køkkenhjørne (kogeblus og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en privat balkon eller overdækket terrasse med bord og stole.

Lejlighed (superior) m. 2 soveværelser

Ligger i to plan med indgang på første etage og er 55 m². På første etage findes stue med køkkenhjørne (kogeblus, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet samt balkon med bord og stole. På anden etage foran indgangen (som du kommer op på ad en vindeltrappe) finder vi et kvistværelse med dobbeltseng, endnu et badeværelse (dette med karbad og toilet) samt to balkoner. De tre balkoner er til sammen ca. 24 m².

Lejlighed m. 3 soveværelser

Ligger på i stueetagen eller på førdte sal. De kan være en kombination af to sideliggende lejligheder. Den består af mindst en stue med køkkenhjørne (kogeblus og køleskab), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng, et badeværelse med bruser og toliet samt et separat toilet samt en privat balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Santa Maria

Læs personlige anmeldelser af Residence Santa Maria som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Santa Maria. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 13 anmeldelser fra Residence Santa Maria

Bedømmelse af Residence Santa Maria

Læs mere

Skønt og meget autentisk

Skøn pool og stor rummelig lejlighed.
Gode liggestole ved poolen, og mange af dem
Køkkenet er meget mørkt og det lille ekstra værelse ligeledes med trævægge hvilket gør rummet mørkt
Den smukkeste udsigt fra soveværelset udover vinmarkerne
Vi fik en fantastisk modtagelse af Laura som inden vores ankomst havde sendt link til os med godt frokost sted samt link til nærmeste supermarked super god service, og hun stod klar med nøgler da vi ankom.
God stemning men ikke så mange ting man kan gå til ,stedet kræver man har bil da det ligger ca 5 km fra nærmeste lille by
Der er ingen tjeneste på telefonen da stedet ligger udenfor rækkevidde. Der er wifi på stedet men det virkede ikke særlig godt , var lidt bedre ved pool men ved vores lejlighed virkede det stortest ikke

Læs mere

Dejlig beliggenhed men ikke for langt til nærmeste by

Læs mere

Awesome Santa Maria

Vi ankom til til Santa Maria ved 19:30 tiden og havde forinden kontaktet Laura (En af de to søstre) omkring vi var sent på den. Det var ikke noget probelm, og deres far ventede på os ved ankomst og tog virkelig godt imod os. Han viste os hele området og lejligheden.

Hele Santa Maria er virkelig velhodt, alt er trimmet og passet, deres far går rundt hver dag og sørger for at ALTING er i orden. Han er virkelig super venlig og yder en kanon service, hvis man skulle mangle eller være i tvivl om noget.

Mobildækning er et problem, men der ligger en seddel i lejligheden omkring dette og hvor på grunden man kan få det bedste signal, hvilket passede fint. Wifi er udemærket, ikke det bedste men det virkede over hele legligheden og det meste af udeområdet.

Beliggenheden kan ikke være bedre, 400m til det nærmeste lille spisested, 3km til Montaione, 30min. fra Volterra, og lidt under 1 time til Pisa, Firenze, Sienna. Lidt over 1 time til den perfekte strand.

Pool området er virkelig lækkert og poolen er dejlig ren. Den er opvarmet af solen, hvilken faktisk er lækkert.

For mig har det virkelig været et af de bedste ferier jeg har været på længe... så klart 5x* til Santa Maria for helheden og vi ses igen næste år. :-)

Læs mere

Hyggelig og perfekt beliggenhed i Toscana

Meget meget hjertevarmt sted med perfekt beliggenhed i Toscana. Hyggelig udenomsfaciliteter med have og stor pool. Fantastisk service fra ejerne, som var utrolig behjælpelig med at arrangere billetter, ture ol.
Lejligheden hyggelig, ren og velholdt, gode senge, men udstyret i køkkenet var for sparsomt og dårligt, uens og slidt. Manglede også en sofa i stuen, hvor man kunne slappe af.

Læs mere

Utrolig service fra værtsfamilien

Dejligt sted, aflukket og med masser af grønt og blomster. Lejlighederne er ikke efter den seneste mode, med de er funktionelle. Vær OBS på at man skal sortere affald (et minus for os, da 'rigtig' ferie er at komme væk fra trummerummen derhjemme, og derhjemme skal vi også sortere). Beliggende i en meget lille by (man kører igennem på ca. 1 minut), men der er kun 10-15 min. kørsel de nærmeste byer. Der er masser af fine restauranter tæt på, men ikke så mange i gåafstand.
Wi-Fi forbindelsen er ikke optimal. Vi skulle sidde ude på terrassen for at få signal og det var ikke altid det virkede...
Værtsfamilien (særligt Laura) var utrolig hjælpsom da vi havde glemt noget medicin på vores tidligere hotel. Hun talte med apotekeren og kørte selv til det nærmeste sygehus for at tale med en læge hun kendte, så vi kunne få noget nyt medicin.

Læs mere
 
search map