Anmeldelser af Palazzo Mannaioni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Mannaioni

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Mannaioni som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Mannaioni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Man skal være opmærksom på....

At hvis man forventer at bo i den gamle del - som vist på in . italia's hjemmeside, så er det en god ide at præcisere at det. Ellers kommer i til at bo i en helt anden bygning på den anden side af vejen, og lan fra Poolen, men værelserne er helt i top :-)

Internet er næsten ikke eksisterende
Morgenmaden er på det jævne, men kom ikke for sent så er juicen tynd og kaffen "udsolgt"

Personalet er super flinke og hjælpsomme

Dyr parkering i Hotellets P-kælder - så find P-plads på gaden

Montaione som feriedestination

Lille By med få, men meget hyggelige Restauranter med både fisk og kød.
Byen er et godt udgangspunkt for at nå de historiske Byer som Siena, Pisa mv.

Hvis man skan være i Toscana i mere 8 dage vil jeg anbefale at man evt. skifter Hotel under vejs for at få lidt adspredelse i det lokale Byliv


Palazzo Mannaioni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Palazzo Mannaioni
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Flot hotel

Vi ankom til hotellet sent på aftenen og blev dejlig modtaget og vist til vores værelse af en sød receptionist. Værelset var kæmpestort, rent og pænt! God morgenmad og fin frokost på hotellet!

Montaione som feriedestination

Byen ligger centralt til besøg i denne del af Toscana!

Palazzo Mannaioni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Palazzo Mannaioni
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Nice hotel med god restaurant og nice pool

Den gamle del er meget mere hyggeligt end den nye. Wi-Fi fungerer ikke godt under vores ophold. Ellers hyggeligt personale og smukke faciliteter.

Montaione som feriedestination

Meget ægte og behagelig middelalderlig by. Godt udvalg af restauranter og praktisk med et supermarked inden for gåafstand. Beliggende ca. i centrum af Toscana nær alle seværdigheder. Bil er et must!

Palazzo Mannaioni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Palazzo Mannaioni
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Hans og Anne fra Roskilde boede på Palazzo Mannaioni i Montaione fra d. 20. til d. 25. august 2012.

Tak for en supergod og professionel behandling.
Vores bryllupsrejse i Toscana på Hotel Palazzo Mannaioni var rigtig god. Byen Montanione kan klart anbefales til netop voksenferie og er flot placeret med udsigter over de omkringliggende dale, og med nem adgang med bil til Siena, Firenze, Vinci og andre seværdigheder. Vi havde op til 42 grader i den uge vi var der, hvilket var noget nær det varmeste, de kunne huske at have haft der, så det gav nogle naturlige udfordringer med airconditionanlægget.
Hotellet ydede en meget høflig og proper betjening. Vi fik ved ankomsten automatisk opgraderet vores værelse til en af deres lækre suiter, og der var hele tiden meget pænt og rent, morgenmaden var tilstrækkelig og kan varieres efter behov.
Restauranten på hotellet hører til en af de dyreste i byen, men leverer ikke helt mad i tilsvarende høj kvalitet. Derimod kan det anbefales at spise på restauranterne Carpe Diem, Osteria Del Pesce Rosso eller den lokale kvalitetspizza hos Ristorante Pizzeria Corte Antica I Ciampa.
Vores oplevelse af at have anvendt In-Italia for bookning og betaling af vores ophold har været betryggede og fleksibelt. Vi har fået kvalitetsophold for en absolut god pris. Søgning af mulige hoteller og tilknyttede tilgængelighed, pris og beskrivelser er eksklusiv og er allerede varmt anbefalet til mange andre.
Det er ikke sidste gang vi bruger Jeres service. Mange tak og på gensyn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Charlotte og familien fra Herning boede på Palazzo Mannaioni i Montaione fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008 og på Hotel Meandro i Gargnano fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Helt generelt har ferien både i Montaione og Gargnano levet op til vores forventninger. Dog har jeg nogle enkelte bemærkninger som jeg gerne vil dele med jer, da I muligvis kan bruge dem fremover.

Vedr. Montaione: Pragtfuldt område, meget "autentisk italiensk" og ikke ret mange turister. Hotellet er skønt, men jeg synes ikke helt det lever op til den ret høje pris vi har betalt for det. Bl.a. havde vi valgt et hotel med aircondition og mulighed for internetforbindelse på værelserne. Vi havde bestilt to dobbeltværelser og på ingen af værelserne var der mulighed for internetadgang og desuden fungerede aircondition-anlægget (efter danske standard) ikke særlig godt. Iflg hotellet er det normalt for området?? Yderligere havde vi bestilt to værelser med udsigt og så kan man jo begynde at diskutere hvad "udsigt" er. Det ene af værelserne havde udsigt ud til en hyggelig baggård (jeg havde nok haft en forventning om at udsigten skulle have været over det smukke toscanske landskab). Det andet værelse havde udsigt over hustage, men dog med et glimt af det smukke landskab i det ene hjørne. Rigtig god service fra det meste af hotelpersonalet, dog var et ældre ægtepar (ejeren??) en mavesur fornøjelse og ikke videre hjælpsomme.


Vedr. Gargnano: Skønt og hyggeligt hotel som helt levede op til de forventninger vi havde hjemmefra. Dejlige værelser som holdt hvad de havde lovet mht. aircondition, udsigt osv. Der var en god stemning på hotellet, og restauranten på hotellet var udmærket, men ikke videre spændende. Området ved Gargnano er pragtfuldt. Naturen og selve byen er fantasitsk og der er ikke så mange turister, som vi har set mange andre steder ved Gardasøen. Det betyder naturligvis også at der ikke "sker så meget".

Mit bedste tip til begge steder: ikke gode steder for børnefamilier.

In-Italia's kommentar

På Palazzo Mannaioni er der mulighed for at opkoble sig på internettet via telefonstikket på værelset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map