Hotel i Montaione i Toscana

Palazzo Mannaioni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gode udflugtsmuligheder i lokalområdet

Palazzo Mannaioni udgør en sjælden og eftertragtet kombination af kvaliteter. Ikke nok med, at hotellet ligger i en lille pittoresk middelalderby midt i Toscana, der er også swimmingpool og en god restaurant. Her har du derfor muligheden for at bo komfortabelt, at spise og ikke mindst drikke uden at tænke på at skulle køre hjem bagefter og samtidig bo så centralt i Toscana, at udflugtsmulighederne hober sig op. Både Firenze, San Gimignano, Volterra, Pisa, Siena og vinområdet Chianti ligger i behagelig køreafstand, og kan nemt nås på en dagsudflugt.

Historiens vingesus

Hotelbygningen er i sig selv en af byens attraktioner. Dens historie går tilbage til femtenhundredetallet, og den har alle dage været i familien Mannaionis besiddelse. Det fornemme slægtsnavn var i århundreder næsten synonymt med Montaione, for både deres besiddelser og magt var så stor, at de plejede at sige, at alt hvad man kunne se inden for horisonten var deres ejendom. I lange tider talte man ikke om palazzo, men om Castello Mannaioni, for bygningen var solidt befæstet. I attenhundredetallet mente familien dog, at verden var blevet så fredelig, at de lod deres borg ombygge og lod befæstningerne rive ned.

Læs mere om Palazzo Mannaioni

Et stort udvalg af forskellige faciliteter

I dag præger komfort og høj standard hotellet. Her er som sagt en rigtig god restaurant, som er indrettet i den gamle olivenmølle med hvælvede lofter. Den hedder sjovt nok Ristorante Mannaioni, og er åben både til frokost og middag. Restauranten serverer en nutidig menu, som dog er præget af de traditionelle toscanske retter, og på forespørgsel er det muligt at arrangere madlavningskurser. Hotellet har flere smagfuldt indrettede opholdsrum og en hyggelig amerikansk bar, hvor du kan nyde en cocktail, et koldt glas vin eller en god kop italiensk kaffe.

Hvis du har brug for det, kan hotellet også hjælpe med mindre konferencelokaler. Den gode morgenmadsbuffet, hvor du finder både croissanter, italienske kager, æg og bacon samt frisk frugt er en god måde at starte dagen på, og hvis du har brug for wi-fi, findes det naturligvis også. Ankommer du i bil, er der mulighed for at parkere gratis på stedet efter først til mølle princippet, eller du kan parkere i en garage mod tillæg. Kører du i el-bil, har hotellet en Tesla oplader. Du har også mulighed for at medbringe familiens firbenede venner, og evt. ekstra rengøring betales på stedet. Der er en en organisk formet swimmingpool med "poolbar" i hotellets have, som er åben fra maj til oktober, og poolbaren er åben fra 11-18.

Stilfulde værelser med god komfort

På Palazzo Mannaioni er der i alt 47 værelser i flere forskellige kategorier. De er alle pænt indrettet i toscansk stil og har som minimum aircondition, værdiboks, minibar, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Fra superiorværelser og op, er der ubegrænset wi-fi.

Læs om værelserne på Palazzo Mannaioni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Mannaioni

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Mannaioni som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Mannaioni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Palazzo Mannaioni

Man skal være opmærksom på....

At hvis man forventer at bo i den gamle del - som vist på in . italia's hjemmeside, så er det en god ide at præcisere at det. Ellers kommer i til at bo i en helt anden bygning på den anden side af vejen, og lan fra Poolen, men værelserne er helt i top :-)

Internet er næsten ikke eksisterende
Morgenmaden er på det jævne, men kom ikke for sent så er juicen tynd og kaffen "udsolgt"

Personalet er super flinke og hjælpsomme

Dyr parkering i Hotellets P-kælder - så find P-plads på gaden

Læs mere

Flot hotel

Vi ankom til hotellet sent på aftenen og blev dejlig modtaget og vist til vores værelse af en sød receptionist. Værelset var kæmpestort, rent og pænt! God morgenmad og fin frokost på hotellet!

Læs mere

Nice hotel med god restaurant og nice pool

Den gamle del er meget mere hyggeligt end den nye. Wi-Fi fungerer ikke godt under vores ophold. Ellers hyggeligt personale og smukke faciliteter.

Læs mere

Hans og Anne fra Roskilde boede på Palazzo Mannaioni i Montaione fra d. 20. til d. 25. august 2012.

Tak for en supergod og professionel behandling.
Vores bryllupsrejse i Toscana på Hotel Palazzo Mannaioni var rigtig god. Byen Montanione kan klart anbefales til netop voksenferie og er flot placeret med udsigter over de omkringliggende dale, og med nem adgang med bil til Siena, Firenze, Vinci og andre seværdigheder. Vi havde op til 42 grader i den uge vi var der, hvilket var noget nær det varmeste, de kunne huske at have haft der, så det gav nogle naturlige udfordringer med airconditionanlægget.
Hotellet ydede en meget høflig og proper betjening. Vi fik ved ankomsten automatisk opgraderet vores værelse til en af deres lækre suiter, og der var hele tiden meget pænt og rent, morgenmaden var tilstrækkelig og kan varieres efter behov.
Restauranten på hotellet hører til en af de dyreste i byen, men leverer ikke helt mad i tilsvarende høj kvalitet. Derimod kan det anbefales at spise på restauranterne Carpe Diem, Osteria Del Pesce Rosso eller den lokale kvalitetspizza hos Ristorante Pizzeria Corte Antica I Ciampa.
Vores oplevelse af at have anvendt In-Italia for bookning og betaling af vores ophold har været betryggede og fleksibelt. Vi har fået kvalitetsophold for en absolut god pris. Søgning af mulige hoteller og tilknyttede tilgængelighed, pris og beskrivelser er eksklusiv og er allerede varmt anbefalet til mange andre.
Det er ikke sidste gang vi bruger Jeres service. Mange tak og på gensyn.

Læs mere

Charlotte og familien fra Herning boede på Palazzo Mannaioni i Montaione fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008 og på Hotel Meandro i Gargnano fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Helt generelt har ferien både i Montaione og Gargnano levet op til vores forventninger. Dog har jeg nogle enkelte bemærkninger som jeg gerne vil dele med jer, da I muligvis kan bruge dem fremover.

Vedr. Montaione: Pragtfuldt område, meget "autentisk italiensk" og ikke ret mange turister. Hotellet er skønt, men jeg synes ikke helt det lever op til den ret høje pris vi har betalt for det. Bl.a. havde vi valgt et hotel med aircondition og mulighed for internetforbindelse på værelserne. Vi havde bestilt to dobbeltværelser og på ingen af værelserne var der mulighed for internetadgang og desuden fungerede aircondition-anlægget (efter danske standard) ikke særlig godt. Iflg hotellet er det normalt for området?? Yderligere havde vi bestilt to værelser med udsigt og så kan man jo begynde at diskutere hvad "udsigt" er. Det ene af værelserne havde udsigt ud til en hyggelig baggård (jeg havde nok haft en forventning om at udsigten skulle have været over det smukke toscanske landskab). Det andet værelse havde udsigt over hustage, men dog med et glimt af det smukke landskab i det ene hjørne. Rigtig god service fra det meste af hotelpersonalet, dog var et ældre ægtepar (ejeren??) en mavesur fornøjelse og ikke videre hjælpsomme.


Vedr. Gargnano: Skønt og hyggeligt hotel som helt levede op til de forventninger vi havde hjemmefra. Dejlige værelser som holdt hvad de havde lovet mht. aircondition, udsigt osv. Der var en god stemning på hotellet, og restauranten på hotellet var udmærket, men ikke videre spændende. Området ved Gargnano er pragtfuldt. Naturen og selve byen er fantasitsk og der er ikke så mange turister, som vi har set mange andre steder ved Gardasøen. Det betyder naturligvis også at der ikke "sker så meget".

Mit bedste tip til begge steder: ikke gode steder for børnefamilier.

Læs mere

Bedømmelse af Palazzo Mannaioni

Læs mere
 
search map