Hotel i Montaione i Toscana

Palazzo Mannaioni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gode udflugtsmuligheder i lokalområdet

Palazzo Mannaioni udgør en sjælden og eftertragtet kombination af kvaliteter. Ikke nok med, at hotellet ligger i en lille pittoresk middelalderby midt i Toscana, der er også swimmingpool og en god restaurant. Her har du derfor muligheden for at bo komfortabelt, at spise og ikke mindst drikke uden at tænke på at skulle køre hjem bagefter og samtidig bo så centralt i Toscana, at udflugtsmulighederne hober sig op. Både Firenze, San Gimignano, Volterra, Pisa, Siena og vinområdet Chianti ligger i behagelig køreafstand, og kan nemt nås på en dagsudflugt.

Historiens vingesus

Hotelbygningen er i sig selv en af byens attraktioner. Dens historie går tilbage til femtenhundredetallet, og den har alle dage været i familien Mannaionis besiddelse. Det fornemme slægtsnavn var i århundreder næsten synonymt med Montaione, for både deres besiddelser og magt var så stor, at de plejede at sige, at alt hvad man kunne se inden for horisonten var deres ejendom. I lange tider talte man ikke om palazzo, men om Castello Mannaioni, for bygningen var solidt befæstet. I attenhundredetallet mente familien dog, at verden var blevet så fredelig, at de lod deres borg ombygge og lod befæstningerne rive ned.

Læs mere om Palazzo Mannaioni

Et stort udvalg af forskellige faciliteter

I dag præger komfort og høj standard hotellet. Her er som sagt en rigtig god restaurant, som er indrettet i den gamle olivenmølle med hvælvede lofter. Den hedder sjovt nok Ristorante Mannaioni, og er åben både til frokost og middag. Restauranten serverer en nutidig menu, som dog er præget af de traditionelle toscanske retter, og på forespørgsel er det muligt at arrangere madlavningskurser. Hotellet har flere smagfuldt indrettede opholdsrum og en hyggelig amerikansk bar, hvor du kan nyde en cocktail, et koldt glas vin eller en god kop italiensk kaffe.

Hvis du har brug for det, kan hotellet også hjælpe med mindre konferencelokaler. Den gode morgenmadsbuffet, hvor du finder både croissanter, italienske kager, æg og bacon samt frisk frugt er en god måde at starte dagen på, og hvis du har brug for wi-fi, findes det naturligvis også. Ankommer du i bil, er der mulighed for at parkere gratis på stedet efter først til mølle princippet, eller du kan parkere i en garage mod tillæg. Kører du i el-bil, har hotellet en Tesla oplader. Du har også mulighed for at medbringe familiens firbenede venner, og evt. ekstra rengøring betales på stedet. Der er en en organisk formet swimmingpool med "poolbar" i hotellets have, som er åben fra maj til oktober, og poolbaren er åben fra 11-18.

Stilfulde værelser med god komfort

På Palazzo Mannaioni er der i alt 47 værelser i flere forskellige kategorier. De er alle pænt indrettet i toscansk stil og har som minimum aircondition, værdiboks, minibar, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Fra superiorværelser og op, er der ubegrænset wi-fi.

Læs om værelserne på Palazzo Mannaioni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map