Anmeldelser af La Collinella
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedømmelse af La Collinella

Vi var noget skuffede over to ting, der faktisk havde gjort, at vi havde valgt netop dette agriturismo frem for andre: I beskrivelsen bliver man lovet at man kan tilkøbe morgenmad hver dag og at der nogle aftener vil være mulighed for at spise aftensmad på gården. Så vi havde forestillet os noget helt andet end at vi kunne bestille (lækkert) morgenbrød, som vi kunne spise i vores lejlighed. Og aftensmaden var ikke-eksisterende, vi spurgte til det, og fik et mumlende svar.

Lejligheden (La Vite) var fin og godt udrustet og endda større end vi havde bestilt. To badeværelser. Men der mangler myggenet for vinduerne. Der var jo ikke aircon, så vi havde valget mellem at svede ihjel ell blive bidt ihjel om natten. Vi tog hjem til DK med 30 myggestik hver.

Poolen var ok. Gæsterne var næsten kun danske småbørnsfamilier. Der var langt til byen Montaione, vi havde tænkt på at vores teenagebørn kunne cykle dertil på lånecykler, men det var cyklerne vist ikke gode nok til. Men sådan er det åbenbart at være på agriturismo: man ska ha gang i bilen bare for at købe en flaske vand. Gode supermarkeder i Montaione.

La Collinella
Rent og pænt
Gæstfrihed

Hvor blev aftensmad af?
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Collinella
Lejlighed m. 2 soveværelser (Trilo)

Mangler myggenet for vinduer!
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra La Collinella
 
search map