Feriebolig i Montaione i Toscana

I Calanchi

 
I Calanchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Calanchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montaione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Calanchi ligger i skønne og afslappende omgivelser i udkanten af det lille bysamfund Sughera, i Montaione kommune.

I Calanchi består af to bygninger som deles om den fælles have samt svømmebassin. Ved svømmebassinet er der også et børnebassin samt legeplads. Bygningerne blev opført i 90'erne; man kan ikke sige at de er charmerende, men de har til gengæld alt hvad man kan ønske sig og som man som oftest ikke finder i traditionelle huse: hver lejlighed har nemlig en bred terrasse med tilhørende bord og stole, der vender mod svømmebassinet, og dette er med til at gøre stedet særligt attraktivt for børnefamilier.

Læs mere om I Calanchi

Vejen ender lige efter I Calanchis parkeringsplads, så trafikken er absolut ikke en fare for børnene - ejendommen er dog også indhegnet. I selve Sughera finder man ikke andet end en traditionel købmand, som nu og da også laver lidt mad. For større indkøbsmuligheder og supermarkeder skal man køre til selve Montaione (8 km) eller til en af byerne i Arnodalen (ca. 20 km) og denne tur er nok det eneste besvær, man skal være forberedt på at opleve.

Lejlighederne i sig selv kræver ikke mange ord - de er simple, og det er ikke pga indretningen at man skal vælge dette sted. De råder dog alle over satellitfjernsyn, wi-fi internetforbindelse fra den tidligere nævnte terrasse, køkken og badeværelse. Det eneste man kan glæde sig over er, at børnene ikke kan ødelægge noget af særlig værdi.

Læs om lejlighederne på I Calanchi

Skjul teksten
 
 
search map