Agriturismo i Montaione i Toscana

Ghizzolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Da der kun er syv lejligheder, er det naturligvis en mere intim atmosfære, der råder på Ghizzolo. Det gør det også nemt at nyde en afslappende ferie i de rolige omgivelser. Et stort plus ved beliggenheden er afstanden til den lille by Montaione, der kun ligger 1,5 km fra huset. Du skal blot følge vejen Via Santo Stefano for at komme direkte til byen. Det tager omkring 20 minutter at gå dertil, men turen vil være hurtigt ovre, da Via Santo Stefano er omgivet af fortryllende olivenlunde og vinranker. Udover den korte afstand til Montaione, er Ghizzolo også et perfekt udgangspunkt for udflugter rundt i Toscana.

Historiske rammer

Det er ikke svært at trives på Ghizzolo. Her vil værten Signor Tomba nemlig sørge for, at der bliver taget hånd om dig. Lejlighederne er komfortable med mulighed for selvforplejning. Atmosfæren på Ghizzolo er behagelig, og det skyldes til dels de rolige omgivelser og den lange historie, som stedet beretter om. En del af det smukke stenhus er nemlig fra 1200-tallet og fungerede som toldstation for købmænd på vej til markedet i Montaione. På trods af sin beskedne størrelse formår Montaione stadig at imponere sine besøgende, for her findes både barer, restauranter, tobaksforretninger, delikatesseforretninger, bank, postkontor samt andre småbutikker.

Læs mere om Ghizzolo

Pragtfuld have og dejlig pool

Toscana er et sted, hvor både sjæl og krop kan ”heles”. På disse kanter er naturen helt formidabel, og der findes næsten intet bedre end blot at lade blikket hvile på de grønne marker og de smukke bakker. Når og hvis du får brug for lidt adspredelse, kan du få gode tips til spændende oplevelser af Signor Tomba. Beliggenheden er nemlig helt ideel som udgangspunkt for at besøge nogle af Toscanas mest populære seværdigheder, byer og steder.

Når du er tilbage på Ghizzolo efter en oplevelsesrig dag, kan det være skønt at slappe lidt af. Det kan du enten gøre på det udeområde, der tilhører din lejlighed eller ved poolkanten, hvor der er parasoller og solstole til fri afbenyttelse.

Komfortable lejligheder i en charmerende rustik stil

De syv lejligheder er indrettet på en charmerende rustik måde, dvs. ikke med tunge mørke møbler, men med synlige træbjælker i loftet og klinkegulv. Alle lejlighederne har sin egen private udeplads, der er perfekt til de dage, hvor du vil spise udendørs. Lejlighederne er udstyret med Sat-TV, safetyboks, badeværelse med bruser samt et lille køkken med ovn, opvaskemaskine og ordinært køkkengrej.

OBS. Tomba kan også hjælpe til med at organisere morgenmad, hvis du spørger i god tid.

Læs om lejlighederne på Ghizzolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map