Anmeldelser af Casa al Noce

 
Casa al Noce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa al Noce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montaione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa al Noce

Læs personlige anmeldelser af Casa al Noce som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa al Noce. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casa al Noce

Casa al Noce
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa al Noce
Toværelseslejligheden Isabella med 2/4 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ingelise og hendes mand fra Allerød boede på Casa al Noce i Montaione fra d. 11. juli til d. 1. august 2009.

Vi havde et dejligt ophold i Montaione. Lejligheden og udeomgivelserne var fine, og der var rent og pænt - det ligner i øvrigt fuldstændigt billederne på jeres hjemmeside. Det er positivt, at Montaione lige i midten af det hele. Det giver gode muligheder for besøg i både Pisa, Lucca, Firenze, Siena, San Gimignano og Volterra, som alle er et besøg værd.

Værtsfolkene var også meget søde og imødekommende. Der var problemer med vandvarmeren, da vi kom, men værtsfolkene sørgede uden problemer for at det blev ordnet. Og jeg kom også til at ødelægge en glashylde i køleskabet - det ville de ikke have noget for.

Vi har været meget glade for opholdet - og synes i øvrigt betjeningen fra jeres side har været god. Let og uden problemer. Det er en god ting ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map