Agriturismo i Montaione i Toscana

Casa al Noce

 
Casa al Noce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa al Noce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montaione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette karakteristiske lille bondehus ligger i bakkerne en kilometer uden for den hyggelige middelalderby Montaione.

De to lejligheder har begge plads til fire personer, og de har begge eget udeområde med bord, stole og liggestole. Svømmebassin er her (heldigvis) ikke, for denne gård er et sted for dem af os, der ønsker fred og ro i ægte landlige omgivelser, samtidig med at vi gerne vil kunne gå til (og ikke mindst fra) restauranter. Og så skal det lige bemærkes, at ejeren også selv producerer en god vin, som han gerne sælger til gæsterne. Huset er delt op i de to lejligheder, og ejeren bor her ikke selv, så om ønsket kan en større familie eller gruppe tage dem begge og derved få et hus helt for dem selv. De sidste 100 meter til gården er grusvej.

Læs mere om Casa al Noce

Toværelseslejligheden Isabella med 2/4 sovepladser
- Er 45 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med fjernsyn, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejlighedens møblering er en tand over Loredanas. Lejligheden har privat udeområde med bord, stole og liggestole.

Toværelseslejligheden Loredana med 2/4 sovepladser
- Er 60 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her er der stue med pejs, fjernsyn og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks) samt badeværelse med bruser og toilet. På første etage (som du kommer op på ad en smal vindeltrappe) finder du et gennemgangsværelse med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med lille badekar og toilet. Lejlighedens møblering er en tand under Isabella. Lejligheden har privat udeområde med bord, stole og liggestole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa al Noce

Læs personlige anmeldelser af Casa al Noce som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa al Noce. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ingelise og hendes mand fra Allerød boede på Casa al Noce i Montaione fra d. 11. juli til d. 1. august 2009.

Vi havde et dejligt ophold i Montaione. Lejligheden og udeomgivelserne var fine, og der var rent og pænt - det ligner i øvrigt fuldstændigt billederne på jeres hjemmeside. Det er positivt, at Montaione lige i midten af det hele. Det giver gode muligheder for besøg i både Pisa, Lucca, Firenze, Siena, San Gimignano og Volterra, som alle er et besøg værd.

Værtsfolkene var også meget søde og imødekommende. Der var problemer med vandvarmeren, da vi kom, men værtsfolkene sørgede uden problemer for at det blev ordnet. Og jeg kom også til at ødelægge en glashylde i køleskabet - det ville de ikke have noget for.

Vi har været meget glade for opholdet - og synes i øvrigt betjeningen fra jeres side har været god. Let og uden problemer. Det er en god ting ;-)

Læs mere

Bedømmelse af Casa al Noce

Læs mere
 
search map