Anmeldelser af Borgo San Benedetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo San Benedetto

Læs personlige anmeldelser af Borgo San Benedetto som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo San Benedetto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk anbefalelsesværdigt sted

Stedet her er helt fantastisk. Selvom stedet har nogle flere værelser end forventet, er der en helt utrolig ro på stedet. Det var et stille åndehul, meget centralt placeret i Toscana. Området ved hotellet med pool er en oase. Personalet er smilende og søde, opsøgende på den gode måde.
Vi har tidligere rejst til Gardasøen, men kom hjem med en følelse af, at vi havde været i tivoliland, men ikke oplevet Italien. Her midt i Toscana får man virkelig den Italiensk kultur helt ind under neglene.
Et tip til fremtidige gæster er at benytte restauranten på stedet. Maden er virkelig god, priserne er rimelige. Dette er nok også årsagen til restauranten er MEGET besøgt, så søg for at reserver bord
ved ankomst.

Montaione som feriedestination

Beliggenheden er virkelig god. Pisa og Firenze er under en times kørsel, og Siena er lidt over en time.
Vi brugte en del tid i vores lejet bil, med at køre og nyde landskabet på de små veje.
Der er en del restauranter i området, og flere butikker som Lidl, Coop og Penny.

Borgo San Benedetto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Borgo San Benedetto
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map