Feriebolig i Montaione i Toscana

Borgo San Benedetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården, der består af flere bygninger, er omgivet af den smukke natur, og der er masser af plads at røre sig på. På området er der to swimmingpools, og den ene har en afdeling til de mindste gæster. Det er også muligt at spille tennis, bordtennis og fodbold. Borgo San Benedetto er oplagt til afslapning, og hvis du har lyst, kan du bestille morgenmad, snacks og en god drink, ligesom du kan nyde gode, lokale retter i den tilhørende restaurant.

Rustikt miljø med dejlig atmosfæreEt traditionelt og enkelt måltid er ofte det bedste, og hvis du kan nyde det under åben himmel, så er det kun endnu bedre. I restauranten, Casa Masi, vælger man omhyggeligt de bedste råvarer, og miljøet er charmerende. Det føles, som om du træder ind i fortiden, og du kan virkelig fornemme den ægte toscanske stemning. Smukke stengulve og hvælvede lofter giver det specielle touch, som sammen med de rustikke møbler forstærker fornemmelsen af at føle sig hjemme.

I sommermånederne kan du sidde i udestuen af glas, og du kan nyde hjemmelavede pastaretter, gode kødretter og lækre desserter. Hertil serveres der naturligvis gode vine og andre drikkevarer.

Læs mere om Borgo San Benedetto

Fyld dine dage med spændende eventyr


Du kan begynde dagen med at planlægge dine kommende eventyr i biblioteket, La Sala dei Pavoni (påfuglesalen), og der er rigtig meget at se i området. Når du er blevet træt af at dase ved poolen, så kan du tage et spil tennis, bordtennis, basket, volleyball eller fodbold. Der er en lille legeplads for børnene, hvor de kan boltre sig. Hvis du er mere til skønne gåture eller naturen, er det bare at snøre vandreskoene, for du har ca. 50 km forskellige ruter, som fører dig rundt mellem bakker, buske, marker og krat. Befinder du dig på stedet i efteråret, har du også mulighed for at komme med på den berømte trøffeljagt. Ca. 3 km fra gården findes der en golfbane, Castelfanti, og du kan selvfølgelig også suse rundt og se omgivelserne på cykel, på en vespa eller i bil.

Vinsmagning og madlavningskurser

De fleste sætter pris på mad og drikke og er en af årsagerne til, at mange vælger netop Toscana. På Borgo San Benedetto kan du deltage i en af de vinsmagninger, som arrangeres på stedet, og du kan endda deltage på et madlavningskursus med Luciana Masi. For tider og priser henvender du dig bare i receptionen ved ankomsten. Rundt om dig findes der flere, lokale gårde, hvor du kan købe gode vine med dig hjem, og i nogle af de små, hyggelige byer, er der gode shoppemuligheder, når det gælder mad og drikke.

Da du bor meget strategisk, er der gode muligheder for at besøge nogle af regionens små perler. Volterra og San Gimignano bør du ikke misse. Se også det skæve tårn i Pisa eller Ponte Vecchio i Firenze, eller hvad med et smut til Siena med de snoede gader og hyggelige torvepladser.

Nyttig information

Da restauranten er ganske kendt og populær, kan det være svært at få bord, så vi anbefaler, at du forudbestiller. Borgo San Benedetto har ingen reception, men blot et kontor. Dette betyder, at du ikke kan ankomme senere end det angivne tidsrum. Vi vil ligeledes gøre opmærksom på, at der ikke er mobildækning ved Borgo San Benedetto. Der er grillmuligheder på forespørgsel. Da bygningerne ligger spredt, kan afstanden til pool og restaurant variere. Selv om lejlighederne har to eller tre soveværelser, så skal der betales for ekstra opredninger.

Vælg den værelsestype, som passer bedst til dig

Du kan vælge mellem værelse eller lejlighed (standard, comfort og superior) og kan tilmed booke et helt hus med plads til 10 voksne og 5 børn.

Værelserne er udstyret med aircondition, satellit-TV, telefon og hårtørrer (på forespørgsel). Der er udendørs siddepladser.

I lejlighederne (standard) kan køjeseng forekomme. I forskellige lejlighedstyper kan der forekomme hems, d.v.s. i to etager. Der findes kun aircondition i superior-lejlighederne.

Bolig til den store familie

Villa; Disse fem værelser ligger i det hus, der er dedikeret til vinens verden, og hvert værelse har derfor navn efter en druesort. Hvert værelse har egen indgang og eget badeværelse. Her er fælleskøkken og terrasse. Værelserne er udstyrede med satellit-TV, telefon og aircondition. Hvert værelse er på ca. 18 m² og hele huset ca. 150 m² .

Læs om lejlighederne på Borgo San Benedetto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo San Benedetto

Læs personlige anmeldelser af Borgo San Benedetto som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo San Benedetto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk anbefalelsesværdigt sted

Stedet her er helt fantastisk. Selvom stedet har nogle flere værelser end forventet, er der en helt utrolig ro på stedet. Det var et stille åndehul, meget centralt placeret i Toscana. Området ved hotellet med pool er en oase. Personalet er smilende og søde, opsøgende på den gode måde.
Vi har tidligere rejst til Gardasøen, men kom hjem med en følelse af, at vi havde været i tivoliland, men ikke oplevet Italien. Her midt i Toscana får man virkelig den Italiensk kultur helt ind under neglene.
Et tip til fremtidige gæster er at benytte restauranten på stedet. Maden er virkelig god, priserne er rimelige. Dette er nok også årsagen til restauranten er MEGET besøgt, så søg for at reserver bord
ved ankomst.

Læs mere
 
search map