Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo La Casaccia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ingen kompromisser, tak

Kald os bare forkælede, men vil vi ikke alle sammen helst både bo fredeligt på landet med pool, vidunderlig udsigt og god plads til at spise i det fri på den ene side og en hyggeligt by med gode spisesteder, indkøbsmuligheder og en hyggelig stemning i gåafstand? Det er så sjældent, at vi ikke skal vælge mellem det ene eller det andet, men på Borgo La Casaccia kan alle ønskerne gå i opfyldelse på én gang.

Perfekt beliggenhed

Den maleriske gamle gård Borgo La Casaccia ligger i det dejligt bakkede landskab i hjertet af Toscana. Herfra kommer du let til byer som Firenze, Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa med flere. Men prikken over i'et kommer nu ved, at du kun har 1300 meter til middelalderbyen Montaiones historiske centrum med mange restauranter og diverse butikker. For gode indkøbsmuligheder behøver du faktisk ikke engang at bevæge dig så langt, for nærmeste supermarked (PAM) er kun 1000 meter væk, mens den i Toscana allestedsnærværende COOP ligger i selve Montaione, altså 1300 meter væk.

Udeområder med pool og gode opholdsmuligheder

Gården er opdelt i 12 gode lejligheder, hvoraf størstedelen befinder sig i stueplan med terrasse foran døren. Andre ligger på første eller anden sal, så de har adgang til borde og stole i rundt om haven (først til mølle tager dem med den flotteste udsigt). Det er for resten også i haven, at vi finder poolområdet i to niveauer med både en stor pool på ca. 25 x 5 meter (lidt svært at sige pga. den meget irregulære form) og en mindre på 10 x 5 meter med lavvandet område for de mindste. Grill er her naturligvis også. Og legeplads, bordtennis...

Servicen på stedet

Udover en lille reception, hvor du modtages og kan få informationer om alt muligt (og umuligt) sælges der også dejlige lokale vine, øl og kager på gården, hvor du også finder et stort lokale i underetagen, hvor man fra tid til anden arrangerer smagninger og andre arrangementer,

Lejlighederne på Borgo La Casaccia

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo La Casaccia

Læs personlige anmeldelser af Borgo La Casaccia som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo La Casaccia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Borgo La Casaccia

Skønt med skønt på

Fantastisk udsigt, skønt pool område, super god service og man føler sig meget velkommen. God lejlighed og godt ude område.

Læs mere

Fantastisk sted

Meget dejligt sted - fine lejligheder, flot poolområde og fin have. Meget central beliggenhed - perfekt!

Læs mere

Hyggeligt og velbeliggende

Virkelig dejligt sted med lækker pool og udsigt over landskabet. Ligger perfekt som udgangspunkt for ture til diverse smukke små middelalderbyer samt Firenze, Pisa og Lucca. Meget sød ejer som er meget hjælpsom med oplysninger om området og aktiviteter. Ligger tæt på hyggelig mindre by med restauranter, ishus og storslået udsigt.

Læs mere

Et flot sted at holde ferie

Vi var der i maj 2018 med vores tre børn og deres bedsteforældre. Stedet er ideelt for afslapning. Francesco tog imod os og gav os god information om stedet og receptionisten Jenny var god til at følge op på, om vi nu havde det godt.

Læs mere

Lækkert!

Fantastisk roligt sted. Dejlig gårdhave med grill muligheder. Værten Francesco var rar og imødekommende! Her vil vi gerne ned igen!!

Læs mere

Børnevenligt sted med god placering

Stedet er mere hotel end agrituristo, og er derfor en lidt mere upersonligoplevelse end andre agrituristoer. Facilitteterne er tilgengæld rigtig gode og en meget børnevenlig pool. Stedet ligger perfekt ift. at opleve Toscana.

Læs mere
 
search map