Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo Collelungo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den smukke gamle gård Borgo Collelungo ligger så smukt i det bakkede landskab uden for middelalderbyen Montaione. Som så mange andre steder i Toscana er århundreders landbrugsdrift i dag erstattet af komfortable lejligheder, gode udeområder, pool til børn og voksne samt meget meget mere.

Central og malerisk beliggenhed

Med sin beliggenhed midt i Toscana i yderst fredelige og stille omgivelser, med en smuk udsigt, maleriske velholdte stenbygninger, og nærmeste restaurant kun 1½ km væk, må Borgo Collelungo siges at være et godt valg for dem, der gerne vil kunne komme rundt og se store dele af Toscana og samtidig kunne slappe af i omgivelser, der er et postkort værdigt.

Pæne ferielejligheder med privat udeområde og pool

Lejlighederne er også indvendigt særdeles klassiske med deres solide rustikke møblement i traditionel toscansk stil, men her er naturligvis også moderne komfort; således har alle lejligheder mulighed for opvarmning, funktionelle køkkenhjørner, de fleste med opvaskemaskine. Det er også muligt at få afsvalet lejligheden ved hjælp af et mobilt airconditionanlæg (mod bestilling og betalling). Alle lejligheder har eget udeområde med bord og stole i haven, for toværelseslejlighedernes vedkommende er der et bord på 90 x 90 cm, for tre- og fireværelseslejligehderne et bord på 90 x 150 cm. Selvfølgelig har de også adgang til grill, og i haven finder vi desuden to svømmebassiner, et for voksne og et for børn samt legeplads.

Læs om lejlighederne på Borgo Collelungo

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo La Casaccia

Montaione, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map