Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo Collelungo

 
Borgo Collelungo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Collelungo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montaione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den smukke, gamle gård, Borgo Collelungo, ligger i den berømte triangel - med andre ord i det område, vi kalder "midt i Toscana" - og lige uden for middelalderbyen, Montaione. Som så mange andre steder i Toscana er århundreders landbrugsdrift i dag erstattet af komfortable lejligheder, gode udeområder, pool til børn og voksne og meget mere. Du får her en smuk udsigt, bor i maleriske stenbygninger og har en restaurant kun 10,5 km derfra. Borgo Collelungo er et godt valg for dig, der gerne vil se en stor del af det smukke Toscana og samtidig slappe af i dejlige omgivelser, man ellers kun ser på postkort.

Nyd udsigten fra poolen eller tag på spændende udflugter

Som mange andre steder i Toscana er gården renoveret og består i dag af komfortable lejligheder, flotte udeområder og frem for alt et spektakulært poolområde for både store og små, hvor du kan tilbringe mange, dovne dage. Du befinder dig 300 meter over havet og har en masse udflugtsmuligheder for dine fødder. På en dag kan du komme til kulturbyen Firenze, Det Skæve Tårn i Pisa, tårnbyen San Gimignano og vidunderlige Volterra. Ja, du kan endda nå Greve in Chianti og Chiantis vidunderlige bakker fyldt med vinranker.

Hvis du en dag føler mere for at mærke sandet mellem tæerne, så tag en forfriskende dukkert og sæt dine tænder i grillede fisk- og skaldyrsretter kun en times kørsel (ca. 71 km) fra gården ved den toscanske kyst. Stedet er med andre ord perfekt til at kombinere oplevelser, som trækker i netop dig og dine feriedrømme.

Når du er kommet "hjem" igen, kan du enten slappe af og slå dig ned ved poolen, gå en dejlig tur eller tage på udfordrende cykelture, og har du ikke din egen cykel, kan du tale med receptionen, og de vil hjælpe dig med at finde en. I området kan du også ride, finde trøfler (i sæsonen) og tage til vinsmagninger.

Læs mere om Borgo Collelungo

Central og malerisk beliggenhed

Med sin beliggenhed midt i Toscana i yderst fredelige og stille omgivelser med en smuk udsigt, maleriske, velholdte stenbygninger og nærmeste restaurant kun 1½ km væk må Borgo Collelungo siges at være et godt valg for dem, der gerne vil kunne komme rundt og se store dele af Toscana og samtidig kunne slappe af i omgivelser, der kunne være taget ud af en film.

Forkæl dig selv med restauranter eller lav maden derhjemme

Eftersom du har eget køkken, kan du selv vælge, om du vil købe friske råvarer ind og lave din egen mad derhjemme, eller om du vil tage til Montalcino og finde en hyggelig restaurant. Her finder du også et par delikatessebutikker.

Lækre ferielejligheder med privat udeområde og pool

Lejlighederne er også indvendigt særdeles klassiske med deres solide, rustikke møblement i traditionel, toscansk stil, men her er naturligvis også moderne komfort; alle lejligheder har mulighed for opvarmning, har funktionelle køkkenmuligheder, og de fleste har opvaskemaskine.

Det er også muligt at få afkølet lejligheden ved hjælp af et mobilt airconditionanlæg (mod bestilling og betaling). Alle lejligheder har eget udeområde med bord og stole i haven. Selvfølgelig har du også adgang til grill, og i haven finder du desuden to svømmebassiner, et for voksne og et for børn, samt legeplads.

Lejlighederne på Borgo Collelungo

Lejlighed m. 1 soveværelse

Alrum med tekøkken og spiseplads, soveværelse med to sovepladser, badeværelse med bruser. Disse ligger i stueetagen.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Alrum med tekøkken og spiseplads, to soveværelser med hver to sovepladser, badeværelse med bruser. Disse kan være i to etager eller ligge på første sal.

Lejlighed m. 3 soveværelser

Alrum med tekøkken og spiseplads, tre soveværelser med hver to sovepladser, badeværelse med bruser. Disse kan ligge på alle etager, stueetage, første eller anden sal.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo Collelungo

Læs personlige anmeldelser af Borgo Collelungo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Collelungo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 33 anmeldelser fra Borgo Collelungo

Fantastisk sted

Borgo Collelungo er et dejligt, stille og roligt sted placeret på en bakketop med en smuk udsigt. Ejerne er flinke og yderst hjælpsomme. Placeringen er super god i forhold til udflugter. Vi nåede både Firenze og Volterra, som begge kan anbefales. Der er dog mange andre spændende byer i nærheden, men vi valgte at tage de øvrige dage "hjemme", da stedet indbyder til familie hygge og afslapning.

Læs mere

Fantastisk ferie

Bongo Collelungo er bestemt et fantastisk sted at holde ferie.
Jeg vil sige det sådan, at billederne snyder, stedet er meget bedre i virkeligheden.
Det er to fantastiske værter der har deres daglige gang på stedet.
Inden vi tog afsted, læste jeg nogle anmeldelser af stedet, umiddelbart var der kun nogle få negative punkter, et af dem var indkørslen dertil, at den var meget ujævn. Come on, det er en indkørsel på 800 m, ja det er en grusvej, men hvad forventer man hvis man skal bo et fantastisk sted med smukke omgivelser og fred og ro, så skal man sgu køre et stykke ud på landet. Der var to store bump på den vej, that's it.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Læs mere

Afslapning

Dejligt sted, med rustik italiensk oplevelse. god plads, fine forhold og ikke så langt til Siena, Pisa etc.

Læs mere

Dejligt feriested

Vi har haft en dejlig afslappet uge på Borgo Collelungo. Dejlig lejlighed - skønt område med en fantastisk udsigt. Perfekt sted, hvis man har brug for at komme helt ned i gear. Meget venlige værter, som vil gøre alt, hvad de kan, for at gæsterne kan få en god ferie. Vi vil helt sikkert gerne komme igen

Læs mere

Stille familievenlig ferie

Stedet er fint til familie ferie. Vi var afsted med to børn 6 år og 1 1/2 år samt to bedste forældre.
Dejligt med både almindelig pool og børnepool.
De var super søde og kom hurtig med en babystol da vi efterspurgte. Vi fik også en kaffemaskine da de fandt ud vi ikke havde en men burde have.
Vi vaskede tøj uden beregning.
Smukke solnedgange - men desværre en del myg.
Ok udstyrret køkken - men kunne godt bruge en ovn.
Dejlig med terrassen hvor vi spiste alle måltider. Ikke så hyggeligt i køkkenalrummmet.
Den lille grusvej til huset er meget bumpet.
Alt i alt meget glade for stedet.

Læs mere

Fredeligt sted

Vi var 2 familier det havde nr 115 og 116 som ligger i samme bygning, lidt væk fra resten af gården.

Læs mere
 
search map