Agriturismo i Montaione i Toscana

Agriturismo La Collinella

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det kan næsten ikke blive mere centralt i Toscana, når du bor på Agriturismo La Collinella, der ligger 3½ kilometer fra den maleriske lille middelalderby Montaione. Her har du hverken langt til Firenze, Pisa, Siena, San Gimignano eller resten af det centrale Toscana.

Indhegnet grund og stor pool

Den store ejendom består af flere bygninger, som tilsammen rummer 14 lejligheder af varierende størrelse. Alle lejligheder har egen lille have (de lejligheder der ligger på første etage har desuden også store balkoner) med bord, stole, liggestole og grill. Husene ligger på en stor grund med græsplæner og pinjelunde, som er fuldkommen indhegnet, hvilket gør stedet til et oplagt valg for børnefamilier. Dette understreges også af det faktum, at her ud over en 16 x 8 meter stor pool for de voksne og de større børn også er et stort separat børnebassin, formet som et nøglehul, med en dybde på kun 35 cm.

Læs mere om Agriturismo La Collinella

Mulighed for morgenmad og andre lette retter

Alle lejlighederne er ustyret med køkkenhjørne med 4 blus, miniovn, køleskab og kaffemaskine (samt opvaskemaskine for lejligheder med to badeværelser) og satellitfjernsyn. Det er muligt at spise morgenmad på gården hver morgen (efter aftale), ligesom de også laver sandwiches og anden let mad. Her er desuden mulighed for trådløs internetadgang, 6 gratis cykler, og nærmeste tennisbane er blot 200 meter væk.

Det skal for en god ordens skyld nævnes, at der står en højspændingsmast på nabogrunden, hvis kabler passerer forbi Agriturismo La Collinella i deres vej nordøst på. For præcisionens skyld befinder masten sig 90 meter fra poolen, og kablerne passerer 50 meter fra den nærmeste lejligheds have.

Lejlighederne på Agriturismo La Collinella

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser

ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Der findes 6 lejligheder af denne type.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (DS - med to badeværelser)

ligger i stueetagen, på 1. etage eller i to plan (stueetage og 1. etage) og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Der findes 4 lejligheder af denne type, to af dem kan forbindes via interne døre og således blive én stor lejlighed med 12 sovepladser.

Firevræelseslejlighed med 6/8 sovepladser

ligger i stueetagen eller i to plan (stueetage og 1. etage) og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, tre soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo Filicardo

Montespertoli, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Fattoria Colleverde

Terricciola, Toscana

Anbefalinger til dig

Borgo Collelungo

Montaione, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map