Anmeldelser af Il Vallone

 
Il Vallone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Vallone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monsummano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Vallone

Læs personlige anmeldelser af Il Vallone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Vallone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Alban med familie fra Odense boede på Il Vallone i Monsummano fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Mht. vores ophold hos Il Vallone Monsummano vil jeg gerne sige at det var faktisk enestående oplevelse. Området var smukt, og vi tog flere cykelture rund om de fantastiske vingårde.

Vi kørte også op til de små landsbyer som var bygget på toppen af de mange bakker, hvorfra man kunne virkelig se hele områdets skønhed. Selv den lejlighed i villaen, som vi boede i, levede op til og faktisk overgik vores forventninger. De mennesker vi delte villaen sammen med var kommet på samme sted hvert år, hvilket tyder på at de også var glade for at være der. For vores to og et halv årig søn gjorde opholdet også et stort indtryk, så meget så at han stadig nu efter 2 uger spørger os om vi kunne komme ud og svømme ved swimming pool. Vi svømmede faktisk hver dag om morgen før vi tog afsted for at besøge Firenze, Lucca eller Pisa, og om aftenen efter vi kom hjem indtil kl. 23.00.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Tina og familie fra Hillerød boede på Il Vallone i Monsummano fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Tak for en helt fantastisk ferie!. ll Vallone er et pragtfuldt sted, hvor vi alle følte os hjemme fra første øjeblik. Vi var afsted med et hold venner og det var stedet helt perfekt til. Omgivelserne med grønt græs, blomster, dejlig pool og en fantastisk udsigt udover olivenmarker var overbevisende og gav alle børn som voksne en rolig og afslappende afmosfære - hvor der var plads til både leg, boldspil og hyggestunder på den store terrasse.

Vi blev bydt velkommen af en engelsktalende smilende og meget hjælpsom dame, som også havde tid til at hilse på børnene og give gode råd til indkøb og seværdigheder.

Lejlighederne var flot rene og udstyret var i orden - alt virkede. Vi har faktisk allederede talt om at tage tilbage til næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Birgitte og familie fra Hillerød boede på Il Vallone i Monsummano fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vores første uge i Monsummano var rigtig dejlig, det var et skønt sted, hvis man gerne vil lidt væk fra turister. Et godt udgangspunkt, hvis man vil opleve Toscana. Dejlig have, terasse og poolområde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jette og hendes familie fra Horsens boede på Il Vallone i Monsummano fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Tenuta Il Vallone, kan bare ikke roses for meget!! Huset er ca. 3 år gammelt og med dejlige lejligheder. På steder er der tilknyttet en guide - Lisa som kan engelsk, hvilket var en meget stor hjælp. Husets ejere bor i Milano men kommer måske på besøg, de er utroligt gæstfrie, rare og engelsktalende. Hver dag kommer der en mand og ordner poolen, ordner haven om nødvendigt og lign.- en rar mand, men ikke engelsktalende.
Man bør være opmærksom på, at den skønne store svømme pool er lidt dyb - laveste sted er ca. 1,20 m. Der er børnecykler til fri afbenyttelse.
Huset ligger i et landområde, men da mange mennesker stadig bor på landet i denne del af Italien er der ikke øde. Der er kort afstand (i bil) til indkøb - anbefales kan især Conad i Cintolece. Det kan til at begynde med, være lidt svært at finde rundt i Monsummano, da der er en del ensrettede gader. Man bør ikke gå glip af det ugentlige marked i Monsummano Terme, (mandag)der er rigtig mange boder. Fra huset er der ikke langt til hverken Pisa, Lucca, Collodi, Vinci eller Firenze - benyt gerne motorvejen, det er billigt og hurtigt! Eks. Monsummano - Firenze = 3 euro. Når man kommer til Monsummano første gang kan det være svært at finde frem - der er skilte over alt!! Men prøv at køre efter skiltene til Montecantini golf, så er man på rette vej.. men undlad at dreje til venstre af via Bargo, -huset kommer lidt længere ude af vejen. Der er tjek-in fra kl. 16 -19, hvor Lisa modtager gæster og viser tilrette.
Tips: Aircodition er en rar ting i den varme tid, og medbring et sæt håndklæder til at bruge ved poolen eller betal jer fra det, ved at leje et sæt på stedet (ikke særligt dyrt). Stedet og området kan vi på det varmeste anbefale!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map