Agriturismo i Monsummano i Toscana

Il Vallone

 
Il Vallone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Vallone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monsummano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne gamle gård ligger mellem bakkerne imellem Firenze og Pisa. Positionen er således yderst central og velegnet for dem, der ønsker at bo på landet i grønne omgivelser, men som også gerne vil kunne komme let rundt til Toscanas største attraktioner.

Som så mange andre gårde i Toscana blev Tenuta il Vallone forladt, da folk flyttede fra landet til byerne under den store industrialisering i 1950'erne. Da de nuværende ejere besluttede sig for at istandsætte gården, var den slemt forfalden, men i dag byder den på fire flotte og komfortable lejligheder i den traditionelle toscanske stil, men også med moderne komfort såsom aircondition, satellitfjernsyn, tyverialarm og fælles vaskeri.

Læs mere om Il Vallone

Gården ligger midt mellem olivenlundene, hvor over 700 træer danner grundlaget for familiens produktion af en dejlig olie. Ved huset er her også en dejlig stor have med et 12 x 6 meter stort svømmebassin. I de nærmeste byer som Pozzarello og Cintolese, der begge ligger inden for tre km, finder man indkøbsmuligheder og spisesteder.

Skjul teksten
 
 
search map