Feriebolig i Massa i Toscana

Al Settimo Cielo

 
Al Settimo Cielo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Settimo Cielo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"I den syvende himmel", sådan lyder oversættelsen af ferieboligernes navn. Det er måske nok lidt af en overdrivelse, men sandt er det, at vi er meget højt oppe. Når du står på terrassen foran husene, eller sidder ved svømmebassinet, og kigger ud over havet og ned på Massa, så virker den majestætiske borg, Castello Malaspina, der set fra byen befinder sig så højt oppe, pludselig langt, langt nede. Udsigten er med andre ord fantastisk, ja på klare dage kan du se helt til Korsika! Massas centrum ligger 3 km væk og havet ca. 8 km herfra.

Pæne lejligheder

Bygningerne formelig klynger sig til klipperne, og niveauforskellene er så store, at det her ingen større mening giver at tale om stueetage kontra første sal osv. Ganske vist har flere af lejlighederne en større eller mindre terrasse, men de fleste gæster vil nok ende med at sætte sig ved et af bordene foran husene og nyde udsigten. Lejlighederne er friske, lyse og nyrenoverede i 2006. Der er fornuftige store glaserede klinker på gulvene og ofte gamle fritliggende bjælker i lofterne, køkkenhjørnerne er nye og har alle fire gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og er godt udstyret med husgeråd. Badeværelserne er sobre med stor brug af marmor og smedejern.

Læs mere om Al Settimo Cielo

Smart beliggenhed og gode faciliteter

Et dejligt sted for dem, der gerne vil ofte på stranden, men ikke bryder sig om at bo i de moderne turistkomplekser midt i overrendte byer. Du kan naturligvis også svale dig i poolen, hvis du ikke har lyst til en tur på stranden. På stedet er der vaskemaskine, tørretumbler, fælles grill og wi-fi, alt sammen til fri afbenyttelse. Her er også en parkeringsplads til hver lejlighed.

Lejlighederne på Al Settimo Cielo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Al Settimo Cielo

Læs personlige anmeldelser af Al Settimo Cielo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Al Settimo Cielo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Al Settimo Cielo

In-Italia lever op til navnet!

Vi har været utrolig glade for In-Italias service og venlighed i forbindelse med vores ophold i Italien. Vores rejsekonsulent havde et stort lokalkendskab til området, og anbefalede flere spændende og smukke attraktioner i området. Specielt skal fremhæves en utrolig smuk sø der lå oppe i bjergene, hvor vi kunne køle af i sommervarmen - og turen frem og tilbage var rigtig smuk :-)

Læs mere

Som i den syvende himmel

... Sådan har vi virkelig følt os i denne smukke ejendom!

Vi (to voksne, et barn) havde lejlighed nr. 8, denne er hyggeligt indrettet og alt var meget ren.
Lejligheden har på bagsiden af huset en meget stor terrasse (med nogle med årene lidt slidte plast havemøbler, tørrestativ plus vasketøjsklemmer, parasol), desværre ingen udsigt, men på forsiden af huset er der mere end nok steder, hvor du kan nyde den betagende panoramaudsigt over byen og havet.
Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, køle / fryseskab, gaskomfur og ovn, kaffemaskine og et lille TV.
I stuen er et endnu større tv.
Hvis du har en bærbar computer / notebook, kan man i lejligheden med det tilgængelig kabel få forbindelse til internettet, trådløs er dog kun muligt på den forreste terrasse i nærheden af ejerboligen.
Poolen er stor nok, og der er masser af liggestole til solbadning.
En gang om ugen laver det meget venlige ejerpar en pizza aften, denne bør man ikke gå glip af!
Selve den stejle bjergvej op til huset er måske ikke helt let at finde ved den første ankomst, man bør også være godt gående, fordi man stadig skal et par trin op fra parkeringspladsen for at komme til huset. Bagagen bliver dog transporteret af ejeren med en slags motoriseret vogn opad (og nedad)

Læs mere

Så hyggeligt!

Fin mindre lejlighed, hvor vi sagtens kunne være 4 personer.
Udstyr til madlavning og iøvrigt rent og pænt.
Fantastisk pizza aften, hvor vores værter lavede Italiens bedste pizzaer til alle gæster.
Vær opmærksom på, at I skal køre efter restauranter etc.

Læs mere

Fantastisk familie ferie

Vi blev mødt af en meget sød og imødekommende værtsfamilie. Vores oplevelse var at de prioterede meget højt at vi skulle have det godt, - stor gæstfrihed og varme. Man blev altid mødt med et smil og hjælpsomhed.
En fantastisk og flot ferielejlighed, med atmosfære og hygge.
Værtsfamilie arrangerede en pizza aften for hele hotellet, hvor de servede fantastiske hjemmelavede pizza fra deres pizzaovn, med efterfølgende dessert og kaffe, en rigtig hyggelig aften.
Så stedet kan meget varmt anbefales, der skal dog nævnes, at der stort set kun er betalings strande i området fra 30 til 50 Euro pr. dag.

Læs mere

Dejlige omgivelser og venlig behandling

En god bolig tæt på strandene, Pisa og Cinque Terre. Lejligheden var i god stand, fin og havde et godt udstyret køkken. De udendørs omgivelser er smukke og holdes i god stand. Poolen blev værdsat af alle i familien. Værterne var meget venlige og hjælpsomme, men taler kun italiensk - med lidt god vilje fungerer det alligevel, men en parlør er nyttig. Massa har god infrastruktur med butikker osv, men ikke meget charme. Stranden er af toscansk standardmodel, proppet med liggestole, som du kan leje. Du kan dog fint solbade gratis, hvis man sidder på ens eget håndklæde. Vi gik til Lerici omkring 20 minutter i bil, der er væsentlig mere hyggelig.

Læs mere

Bedømmelse af Al Settimo Cielo

Vi er netop hjemkommet fra en perfekt uge i Italien og vil bestemt overveje at vende tilbage - stedet har en perfekt beliggenhed med en ubeskrivelig smuk udsigt og tæt på strand, motorvej og alligevel stille og roligt.

Læs mere
 
search map