Feriebolig i Massa i Toscana

Al Settimo Cielo

 
Al Settimo Cielo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Settimo Cielo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"I den syvende himmel", sådan lyder oversættelsen af ferieboligernes navn. Det er måske nok lidt af en overdrivelse, men sandt er det, at vi er meget højt oppe. Når du står på terrassen foran husene, eller sidder ved svømmebassinet, og kigger ud over havet og ned på Massa, så virker den majestætiske borg, Castello Malaspina, der set fra byen befinder sig så højt oppe, pludselig langt, langt nede. Udsigten er med andre ord fantastisk, ja på klare dage kan du se helt til Korsika! Massas centrum ligger 3 km væk og havet ca. 8 km herfra.

Pæne lejligheder

Bygningerne formelig klynger sig til klipperne, og niveauforskellene er så store, at det her ingen større mening giver at tale om stueetage kontra første sal osv. Ganske vist har flere af lejlighederne en større eller mindre terrasse, men de fleste gæster vil nok ende med at sætte sig ved et af bordene foran husene og nyde udsigten. Lejlighederne er friske, lyse og nyrenoverede i 2006. Der er fornuftige store glaserede klinker på gulvene og ofte gamle fritliggende bjælker i lofterne, køkkenhjørnerne er nye og har alle fire gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og er godt udstyret med husgeråd. Badeværelserne er sobre med stor brug af marmor og smedejern.

Læs mere om Al Settimo Cielo

Smart beliggenhed og gode faciliteter

Et dejligt sted for dem, der gerne vil ofte på stranden, men ikke bryder sig om at bo i de moderne turistkomplekser midt i overrendte byer. Du kan naturligvis også svale dig i poolen, hvis du ikke har lyst til en tur på stranden. På stedet er der vaskemaskine, tørretumbler, fælles grill og wi-fi, alt sammen til fri afbenyttelse. Her er også en parkeringsplads til hver lejlighed.

Lejlighederne på Al Settimo Cielo

Skjul teksten
 
 
search map