Feriebolig i Massa i Toscana

Al Settimo Cielo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

"I den syvende himmel", sådan lyder oversættelsen af ferieboligernes navn. Det er måske nok lidt af en overdrivelse, men sandt er det, at vi er meget højt oppe. Når du står på terrassen foran husene, eller sidder ved svømmebassinet, og kigger ud over havet og ned på Massa, så virker den majestætiske borg, Castello Malaspina, der set fra byen befinder sig så højt oppe, pludselig langt, langt nede. Udsigten er med andre ord fantastisk, ja på klare dage kan du se helt til Korsika! Massas centrum ligger 3 km væk og havet ca. 8 km herfra.

Pæne lejligheder

Bygningerne formelig klynger sig til klipperne, og niveauforskellene er så store, at det her ingen større mening giver at tale om stueetage kontra første sal osv. Ganske vist har flere af lejlighederne en større eller mindre terrasse, men de fleste gæster vil nok ende med at sætte sig ved et af bordene foran husene og nyde udsigten. Lejlighederne er friske, lyse og nyrenoverede i 2006. Der er fornuftige store glaserede klinker på gulvene og ofte gamle fritliggende bjælker i lofterne, køkkenhjørnerne er nye og har alle fire gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og er godt udstyret med husgeråd. Badeværelserne er sobre med stor brug af marmor og smedejern.

Læs mere om Al Settimo Cielo

Smart beliggenhed og gode faciliteter

Et dejligt sted for dem, der gerne vil ofte på stranden, men ikke bryder sig om at bo i de moderne turistkomplekser midt i overrendte byer. Du kan naturligvis også svale dig i poolen, hvis du ikke har lyst til en tur på stranden. På stedet er der vaskemaskine, tørretumbler, fælles grill og wi-fi, alt sammen til fri afbenyttelse. Her er også en parkeringsplads til hver lejlighed.

Læs om lejlighederne på Al Settimo Cielo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Le Pescine

Vada, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map