Ferieboliger og hoteller i Massa

Malaspina borg Villa Cuturi
 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Massa er hovedbyen i Massa-Carrara-provinsen og har ca. 70.000 indbyggere. Byen ligger ca. 5 km fra havet – og strandene i Marina di Massa – dér hvor landskabet skifter mellem fladt og bakket. På grund af sin beliggenhed har Massa et meget mildt klima og man oplever hverken meget høje eller meget lave temperaturer. De fleste er nok mere bekendte med nabobyen Carrara, som er kendt for sine flotte marmorbrud. Derfra er der hentet marmor til mange vigtige bygningsværker i Italien, fra helt tilbage i Det Antikke Rom.

Det historiske centrum

Det historiske centrum i Massa breder sig ud fra Piazza Aranci, på hvilken man finder appelsintræer på tre sider og en obelisk omkranset af fire løver i midten. På pladsens fjerde side ligger Il Palazzo Ducale, som har været en af Malaspina-familiens villaer. Fra den nordlige side af pladsen fører Via Dante Aligheri hen til byens domkirke Duomo di Massa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sommerperioden

I dag lever Massa dels af industri og dels af turisme. Især i sommerperioden er oplevelsesmulighederne mange: havet, bjergene og termer, f.eks. i San Carlo Terme og ved Equi Terme. Byen byder på et bredt udvalg af restauranter og butikker. I juni og juli måned lukkes det historiske centrum af for biler fredag og lørdag aften og forretningerne holder længere åbent.
Over byen troner borgen Castello Malaspina, som oprindeligt var en middelalderborg fra det 15. århundrede.

Andre byer

Af steder i nærheden, som er et besøg værd, kan nævnes Pietrasanta (15 km), Lucca (50 km), Le Cinque Terre i Ligurien (55 km) og Vindgrotten (34 km).

Læs mere om Massa

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

search map