Ferieboliger og hoteller i Massa

Malaspina borg Villa Cuturi
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Massa er hovedbyen i Massa-Carrara-provinsen og har ca. 70.000 indbyggere. Byen ligger ca. 5 km fra havet – og strandene i Marina di Massa – dér hvor landskabet skifter mellem fladt og bakket. På grund af sin beliggenhed har Massa et meget mildt klima og man oplever hverken meget høje eller meget lave temperaturer. De fleste er nok mere bekendte med nabobyen Carrara, som er kendt for sine flotte marmorbrud. Derfra er der hentet marmor til mange vigtige bygningsværker i Italien, fra helt tilbage i Det Antikke Rom.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Det historiske centrum

Det historiske centrum i Massa breder sig ud fra Piazza Aranci, på hvilken man finder appelsintræer på tre sider og en obelisk omkranset af fire løver i midten. På pladsens fjerde side ligger Il Palazzo Ducale, som har været en af Malaspina-familiens villaer. Fra den nordlige side af pladsen fører Via Dante Aligheri hen til byens domkirke Duomo di Massa.

Læs mere om Massa

Sommerperioden

I dag lever Massa dels af industri og dels af turisme. Især i sommerperioden er oplevelsesmulighederne mange: havet, bjergene og termer, f.eks. i San Carlo Terme og ved Equi Terme. Byen byder på et bredt udvalg af restauranter og butikker. I juni og juli måned lukkes det historiske centrum af for biler fredag og lørdag aften og forretningerne holder længere åbent.
Over byen troner borgen Castello Malaspina, som oprindeligt var en middelalderborg fra det 15. århundrede.

Andre byer

Af steder i nærheden, som er et besøg værd, kan nævnes Pietrasanta (15 km), Lucca (50 km), Le Cinque Terre i Ligurien (55 km) og Vindgrotten (34 km).

Skjul teksten
 
 
search map