Massa Marittima, Toscana Torre del Candeliere og klosteret

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre del Candeliere var hovedtårnet til den gamle fæstning, som blev opført i 1228.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Da seneserne senere i samme århundrede erobrede byen, blev en tredjedel af tårnet revet ned. Så snart seneserne havde fuldbragt konstruktionen af den anden murcirkel, blev tårnet tilsluttet den nye fæstning gennem en bue (Arco Senese). På tårnet blev der også hængt en klokke, således at borgerne kunne kaldes til samling i tilfælde af behov. Den først klokke blev støbt i 1413. 30 år efter blev der placeret endnu en klokke, som senere blev udskiftet i 1563 og i 1610. Klokken virker desværre ikke i dag.

Nonneklostret Santa Clara blev bygget under benediktinernes regel, men efter midten af 1200-tallet kom det under klarisserne. I 1866 blev det lukket, og nonnerne flyttede til et hus ved siden af Torre del Candeliere. Klosteret blev siden genåbnet som museum, derpå som bibliotek og til sidst som skole. I dag huser den agtværdige gamle bygning...den offentlige børnehave.

 
search map