Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Tenuta La Tabaccaia

 
Tenuta La Tabaccaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta La Tabaccaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke bygning er for nylig blevet istandsat fra kælder til kvist og opdelt i seks lejligheder og et værelse. Alene udsigten til søen og de skovklædte bakker er værd at komme her efter.

Møbler i god kvalitet

Der er ikke blevet sparet på udgifterne, og da familien allerede ejer Agriturismo Poggio Corbello på den anden side af søen, har den kunnet bruge alle de erfaringer, som arbejdet med lejlighederne dér har givet over årene. Lejlighederne har således gulve i terracotta, lofter med fritliggende bjælker, møbler af god kvalitet, og næsten alle trapper (samt alle køkkenhjørner) er opbygget i den lækreste travertin. Køkkenhjørnerne har for resten alle fire gasblus og et ganske stort køleskab med fryseboks.

Læs mere om Tenuta La Tabaccaia

Indhegnet have

Den velplejede have er helt indhegnet, og her finder vi en stor opmuret grill samt bord og stole til alle lejligheder: De fire lejligheder og værelset i stueetagen har alle borde og stole lige foran indgangen, mens beboerne i de to lejligheder på anden etage selvsagt må ned ad trapperne, før de finder deres udeområde. Alle borde og stole er i travertin og smedejern. Det er muligt at benytte svømmebasssinet og restauranten på Agriturismo Poggio Corbello, der ligger ca. 1½ kilometer væk.

Læs om lejlighederne på Tenuta La Tabaccaia

Skjul teksten
 
 
search map